Az év egyik legjobb híre: Lesz multiplayer a Cyberpunk 2077-ben!

Az év egyik legjobb híre: Lesz multiplayer a Cyberpunk 2077-ben!

A CD Projekt RED hivatalosan is megerősítette, a Cyberpunk 2077-ben lesz többjátékos mód, ami a játék megjelenését követően érkezik majd.

Korábban a stúdió már beszélt arról, hogy elgondolkoztak a multiplayer lehetőségen és keresték a megfelelő módját miként kerülhetne a játékba. Akkor azt mondták, az egy single részét a lehető legjobbra szeretnék megalkotni és csak akkor gondolkoznak a többjátékos vonallal, ha azt is hasonlóan kiválóra képesek elkészíteni. Úgy látszik lesz kapacitásuk rá, hogy remek élményt nyújtsanak online is a játékosoknak.

A hírt Twitteren jelentették be, miszerint dolgoznak gőzerővel, emellett pedig további programozókat keresnek, akik segíthetnek nekik a minél tökéletesebb munka elvégzésében.

Az előzetes terv szerint a Cyberpunk 2077 április 16-án jelenik meg, amit egy ingyenes DLC formájában követ a multiplayer rész, bár pontos dátumot itt nem jelöltek meg. Úgy tűnik, hogy a kiadást követően igyekeznek majd további részletes tartalommal megtölteni az új alkotásukat, így a játékosok nem valószínű, hogy unatkozni fognak.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!