Feltörték a profilját és több ezer dolláros kárt okoztak Stewie2K-nek

Feltörték a profilját és több ezer dolláros kárt okoztak Stewie2K-nek

Több ezer dollárnyi skint loptak el a Liquid játékosától.

Célegyenesbe ért a berlini StarLadder Major, tegnap délután kezdetét vette a Bajnokok szakasza, ahol már csak a nyolc legjobb csapat küzdhet meg egymással. A véletlenszerű sorsolás pedig úgy hozta, hogy a rájátszás egyik ágán azonnal szembe találja ma majd magát az utóbbi másfél év két legnagyobb csapata, a Team Liquid és az Astralis.

Major döntőnek is elmenne a meccs, egyikük mégis búcsúzni fog a versenytől és 5-8. helyen zárja majd 2019 utolsó Major tornáját. Mindkét csapat gyakorlással töltötte az elmúlt napokat, a Liquid sztárjátékosának, Stewie2K-nek azonban volt más is, ami miatt aggódhatott.

Tegnap éjszaka valaki feltörte a Steam profilját, őt pedig kizárta a hozzáférésből. Szerencsére miután Stewie Twitteren jelezte a dolgot, a Steam Support gyorsan, kevesebb, mint egy óra alatt visszaszerezte az amerikai játékos profilját. A gond csak az, hogy ennyi idő alatt is több ezer dollárral rövidítették meg Stewie-t, hiszen minden olyan skinje eltűnt, amin már nem volt trade ban. 

Szerencsére Stewie sem aggódik emiatt túlzottan, ez lehet a legkisebb problémája. A profilját visszakapta, figyelmét pedig nem terelhetik el az elveszített skinek, hiszen ma este fél héttől az Astralis ellen kell majd játszaniuk, és bár nincsenek túl jó formában a dánok, a Liquid-nek sem ment olyan könnyen a játék Berlinben, mint ahogy azt sokan várták volna.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!