Hirdetés

A Budapest Five is elindul a V4 FSF európai selejtezőjén! - Zero, kreaz lennének a csapat új tagjai?

Két tagot is keres jelenleg a Budapest Five, vajon ez lesz az új felállásuk?

Hirdetés

Ahogy arról már beszámoltunk nektek, holnap indul a V4 Future Sports Festival európai selejtezője, ez az utolsó esélye többek között a magyar csapatoknak is, hogy a V4 FSF nyolc csapatával összemérjék tudásukat és ügyességüket. Szép számmal láthatunk majd magyar mixeket a selejtezőn, de mi a helyzet a Salamander Gaming és a Budapest Five csapataival?

Kettejük közül, különösen a Budapest Five érdekes, hiszen ahogy azt tegnap megtudtuk, Barcode és Markk a továbbiakban már nem erősíti a csapatot, miután nem sikerült le kvalifikálniuk magukat a V4 Future Sports Festivalra. Az EU kvali kínálta utolsó esélyt viszont így is megragadják, két új játékossal vágnak majd neki a selejtezőnek, ezt a két játékost pedig már bőven megismerhettétek az évek alatt.
Forrásaink szerint ugyanis a svéd Rasmus "kreaz" Johansson és a szlovák Patrik "Zero" Žúdel érkezik majd gabesson, kolor és fleav mellé. Kreaz az utóbbi időben, a Team Ancient vagy az Epsilon csapatában játszott, ahol olyan játékosok mellett bizonyíthatott, mint pronax vagy znajder. 
Zero pedig azontúl, hogy sokáig DeadFox csapattársa volt a HellRaisers zászlaja alatt, a tavalyi V4 Future Sports Festivalon is a gabesson, kolor, fleav triót érősítette, az akkori GameAgents csapatában. Az a felállás akkor az 5-6. helyet tudta megcsípni a versenyen, így okkal bizakodhatunk most is egy hasonlóan jó eredményben.

Ahhoz viszont először az EU kvalit kell megnyernie a csapatnak, ami koránt sem lesz könnyű, tekintve a részt vevő csapatok listáját. Azt viszont még nem tudjuk, hogy ezt a felállást mennyire gondolja komolyan a csapat, lehetséges-e, hogy le is szerződtetik Zerot és kreazt, vagy esetleg csak egy a V4 FSF EU selejtezőre összeállt ötösről beszélünk?

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!
Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?