9200 forint helyett ingyen: újabb különleges játékcsomagot húzhatunk be!

9200 forint helyett ingyen: újabb különleges játékcsomagot húzhatunk be!

Akciófigyelő - Ingyen játékok limitált ideig, vétek lenne kihagyni!

Újra itt van a péntek, ami azt jelenti, hogy cserélődtek az ingyen játékok az Epic Games Store kínálatában. Limitált ideig az ABZÛt és a The End is Night adhatjuk hozzá a könyvtárunkhoz. Ezzel nagyjából 9200 forintot spórolhatunk, ami elég jó üzletnek tűnik!

ABZÛ

A Journey művészi igazgatója újra kitett magáért, amikor megalkotta az ABZÛ egyedi és lenyűgöző látványvilágát. A tenger felfedezése lehet varázslatos, vagy rémisztő, de az biztos, hogy lebilincselő élményt nyújt mindenki számára, mivel ezt a különös ismeretlent csak természetfilmekben csodálhattuk meg eddig. Az ABZÛ nem akar sokat markolni, egyszerűen egy olyan élményt varázsol a képernyőnkre, amivel tökéletesen kikapcsolódhatunk egy stresszes nap végén.

The End is Nigh

Bizonyára nem kell bemutatni nektek a Super Meat Boyt, a zseniális platformert, amiben vércafatként kellett megküzdenünk a pálya elemeivel. A The End is Nigh hasonló koncepcióra épül, azonban sokkal sötétebb az atmoszféra, ezzel már bőven a 18+ kategóriába esik a játék. Nincs más célunk, mint átverekedni magunkat az akadályokon. Egyszerűnek tűnik, de nem az. Meghalunk majd, sokszor. Nagyon sokszor. Nem kell azonban idegeskedni, vagy rage-elni, mivel ez mindenkivel megesik. Szinte kötelező a kontroller ehhez a kis játékhoz, mivel billentyűzettel nem az igazi az irányítás. 

Mindkét játékot egy hétig zsákolhatjuk be az Epic Games Store-ban, utána lekerülnek a polcról. Érdemes sietni, nehogy elszalasszátok a limitált akciót!

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!