1.6.1-es teszt szerver - Megjelennek a multinacionális harckocsik

1.6.1-es teszt szerver - Megjelennek a multinacionális harckocsik

Az 1.6.1-os frissítés magával hozza a többnemzetiségű harckocsikat, a fejlesztett rangsorolt rendszert és a történelmi álcastílusok legújabb darabjait is.

Az 1.6.1-es teszt szerver elindult, és bárki részt vehet rajta, aki szeptember 1-jén 22 óra 59 perc előtt regisztrált a játékba. A teszt szervert továbbra is a Game Centeren keresztül tölthetitek le, és ugyan nem ez lesz az elmúlt időszak legjelentősebb frissítése, azért egy-két újdonságot mégis tartogat majd.

Multinacionális tankok - Magyar tankba magyar legénység?

Az 1.6.1-ben először változtathatjuk meg egy harckocsi nemzetiségét. Először a T-34-85 Rudy esetében élhetünk az új funkcióval, hiszen a tankról köztudott, hogy bár játékon belül a szovjetekhez sorolták be, de a valóságban egy lengyel egység volt, amiről még egy TV műsor is készült A négy páncélos és egy kutya címmel. A harckocsi nemzetiségét innentől tehát ingyen átválthatjuk lengyelre, és ebben az esetben természetesen lengyel legénységet kell beleültetni, illetve lőszert és felszerelést venni hozzá, ha szükséges.

Nemzetet csata közben nyilvánvalóan nem válthatsz, erre csak a garázsban van lehetőséged. A konfigurációid mentésre kerülnek, így ha csata előtt ismét nemzetet váltanál, akkor nem kell elölről kezdened a felszerelési procedúrát.

Az új funkciónak köszönhetően a jövőben még könnyebben teljesíthetővé válnak a második személyes kampány küldetései, hiszen ha a tesztelés jól sikerül, akkor további többnemzetiségű egységek is megjelenhetnek a játékban.

Ezt látva az sem elképzelhetetlen, hogy hamarosan kiadják a magyar legénységet is, hogy a Turánba vagy épp a Toldiba magyar katonákat ültethessünk.

A tesztelés idejére minden játékos megkapja a T-34-85 Rudy harckocsit.

Új stílusok

Aranyért vásárolható új álcastílusok jelennek meg az 1.6.1-ben. A galériánkra kattintva az összeset szemügyre vehetitek. Az első három képen 2D történelmi álcastílusokat láthattok az összes nemzet tankjain sivatagi, nyári és téli pályákon, majd a szintén minden nemzetre elérhető Jaeger 2D stílust ábrázoló fotók következnek.

Javított rangsorolt rendszer

A következő rangsorolt szezon egyre közeledik, a visszajelzések alapján pedig a fejlesztők úgy döntöttek, hogy mostantól egy meghatározott csataszám kell majd a kvalifikációhoz, újradolgozták a stráfszerzést és további biztos rangokat adtak hozzá a meglévőkhöz, amiket nem veszíthetünk el. Végül, de nem utolsó sorban a szerepkörök rendszerén is finomítottak.

Mi a véleményeteket a többnemzetiségű tankok ötletéről? Szerintetek valóban könnyebben teljesíthetőek lesznek így a személyes küldetések?

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Galéria

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.