Erre ki fogadott volna a csoportmeccsek után!? - AVANGAR vs. Astralis döntő lesz a Majorön!

Erre ki fogadott volna a csoportmeccsek után!? - AVANGAR vs. Astralis döntő lesz a Majorön!

Eddig kétszer találkoztak egymással a döntős csapatok, vajon ezúttal ki lesz az erősebb?

Igazi Pick'Em Challenge gyilkos a berlini StarLadder Major. Már a második hét mérkőzései is azok voltak, de most a rájátszás az, ahol igazán meglepő eredmények születtek. A legjobb nyolc között kiesett az ENCE, a Vitality, a Na'Vi és a Liquid is. Sokakat így már nem is érdekel a verseny hajrája, szerintem pedig pont, hogy ettől lesz izgalmas a végjáték.

Így végre nem egy megszokott Astralis-Liquid döntőt kaptunk, és bár lehet, hogy a döntő lesz a Major legegyértelműbb mérkőzése, mégis egy CIS régióból érkező meglepetés csapat jutott el a döntőig, nem pedig más. 

Tegnap ugyanis az AVANGAR egy hosszabbításba torkolló, szoros Mirage-on és egy legalább ennyire egyoldalú Dust2-n tudta legyőzni a Renegades csapatát. A két pálya közül mégis inkább Dust2 végeredménye, hiszen az AVANGAR már sokadik alkalommal játszik kellően erősen ezen a pályán, könnyen lehet, hogy a döntőben is be tudja majd húzni, már ha ellenfele nem vétózza ki azonnal.
A kazah csapat ellenfele pedig az az Astralis lesz, akik bár hónapok óta gyengélkednek, most mégis pakolni küldték a Liquid csapatát a legjobb nyolc között, tegnap pedig az NRG ellen sikerült nyerniük. Tarik interjújában olvashattátok, hogy az amerikai csapat nagyon elszánt, soha nem érezték még magukat ennyire erősnek, de az Astralis ellen még ez is kevés volt.

Train és Overpass is  fölényes dán győzelemmel zárult, így az NRG játékosainak meg kellett elégednie a 3-4. hellyel Berlinben. Hogy mit hoz majd az AVANGAR vs Astralis döntő azt szinte lehetetlen megtippelni. A dánok jó formában vannak az elmúlt napok alapján, de korábban voltak gyenge meccseik is. Ugyanez elmondható az AVANGAR ötöséről is, a meglepetés ereje viszont még mindig a kazahok oldalán van.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!