CheeseHeadet Legend #3-ig repítette a Tier 4 (!) Midrange Hunter

Legenden belül teljesen más meta uralkodik, erre jó példa CheeseHead deckválasztása, amivel Legend #3-ig verekedte magát.

CheeseHead úgy gondolta, hogy megtolja a szeptember első néhány napját és leporolta a kissé elfeledett Midrange Huntert. A döntése végül helyesnek bizonyult, mivel Top 200 Legendről lement egészen Legend #3-ig, igaz jó néhány meccsre volt szüksége ehhez a fantasztikus eredményhez. Mutatjuk a Midrange Huntert, ami jelenleg a Tier 4-ben pihen a HSReplay adatai szerint!

CheeseHead's Legend #3 Midrange Hunter

Deck kód: AAECAR8EuwWXCJuFA+aWAw2oArUD3gTFCNsJgQr27ALJ+AKghQOkiAP5lgOenQPkpAMA

A még mindig rettentően olcsó deck nem igazán érzi jól magát a nerfek utáni Standard metában. Ha az egész laddert nézzük Rank 20-tól Legendig, akkor a Tier 4 tetején találjuk a fenti listát. Nem képes tartani az 50 %-os győzelmi arányt a HSReplay adatai alapján, a ViciousSyndicate meg egyszerűen tudomást sem vesz a deckről, hiába teljesít kiválóan megfelelő ellenfelek ellen, ha egy tapasztalt játékos kezébe kerül.

A One Piece eSports kártyása nem bonyolította túl a dolgokat. Az egyik Thundra Rhinot és a Savannah Highmane-eket elhagyta, cserében bekerült a listába egy Marked Shot és két Deadly Shot, amivel stabilizálhatjuk a boardot a meccsek korai szakaszában. Erre szükség is van, mivel a lényeken kívül nem sok varázslat fért el a pakliban. Nincsenek Secretek, amik esetleg kihúznának minket a csávából, ha az ellenfél elkezdene nagy lényekkel játszani. A Midrange Hunter a tempóra épít már évek óta, amiben a Beast szinergia segíti leginkább. Ha sikerül az első körökben megszerezni az asztalon az uralmat, akkor onnantól nem kerülhetünk nagy bajba, mivel egymást buffolják a lényeink, így mi jöhetünk ki jobban a folyamatos cserélgetésből.

Kifejezetten a Quest Shaman ellen ajánlja CheeseHead a decket, ami jelenleg a meta legnépszerűbb változata. Priest ellen kifejezetten gyengén teljesít Rexxar, ami intő jel lehet, mivel még mindig nagyon sokan pörgetik a Combo Priestet. Összességében nem kiemelkedő a győzelmi aránya a paklinak, de hosszútávon az 55 % feletti pakliknak lehet létjogosultsága. Mivel olcsó és könnyedén elsajátíthatóak az alapok, ezért ajánlható azoknak, akik kevés SoU lappal rendelkeznek, vagy már korábban is játszottak valamilyen Midrange Hunter változattal. Zul'jin még mindig broken, és ameddig ez a Hero Card a Standard formátumból nem kerül át Wildba, addig a Midrange Hunternek lehet keresnivalója minden metában.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!