Itt az első kép az új Cache-ről! - Két hét múlva leplezik le az átalakított pályát

Csak győzzük kivárni az új pálya megjelenését.

Nagyon hiányzik már az új Cache. Idén márciusban cserélt helyet Cache és Vertigo a játékban, akkor sokan azonnal temették a versenyeket Vertigo miatt és félig-meddig igazuk is lett. Bár a profi versenyek köszönik, jól vannak, Vertigo valóban nem nyerte el sem a közösség, sem a játékosok tetszését.

Az legalább kárpótolja a Vertigo miatt fanyalgókat, hogy Cache nem tűnt el, csak átalakul. FMPONE, a pálya készítője az utóbbi hónapok alatt gőzerővel dolgozott azon, hogy Cache Dust2 és Inferno szintű ráncfelvarrást kapjon. 

Azt is tudjuk már, hogy az új pályát alig több, mint két hét múlva, az ESL One New York-i állomásán leplezik majd le. Túlzás nélkül mondhatom, hogy a közösség már tűkön ülve várja az új Cache-t, hiszen arról még egy árva fénykép se látott napvilágot, egészen eddig.
FMPONE a saját Twitter fiókjának borítóképét változtatta meg az éjszaka, a kép pedig tisztán látszik, hogy pontosan mit is mutat. Az új Cache egy szeletét láthatjuk, a B lerakóról CT kezdő felé vezető helységet, azt a szobát, ahol a sarokban mindig is egy hatalmas fa díszelgett.

tree room, a ma is ismert Cache-en

Az új pálya sem hagyja majd el ezt az ikonikus ismertetőjegyét, de még még szembetűnőbb az a mozaikkal díszített fal. Oroszországban rengeteg műemléken láthatunk ilyen kő mozaikokat, Cache pedig a csernobili atomerőmű mellett helyezkedik el, így tökéletesen képbe illik a díszes fal. A dizájn mellett azonban reméljük, hogy felépítésében is változik majd egy kicsit a Cache, a pálya középső részére például nagyon ráférne egy átalakítás, túlzottan sablonos és egyhangú a játék Cache közepén.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!