Élet a Szendvics Galaxison túl: Freeze Mage Apxvoidtól

Élet a Szendvics Galaxison túl: Freeze Mage Apxvoidtól

A világ egyik legjobb Mage játékosa a Freeze változattal mászott top 100 Legendbe.

A Luna's Pocket Galaxy és a Conjurer's Calling gyengítése után összeomlott Jaina és jelenleg is az utolsó helyen kullog a Standard Ranked győzelmi listákon. Apxvoid azonban nem gondolta úgy, hogy a számok miatt kéne keseregni, hanem fogta a Freeze Mage-et kicsit átalakította és megcélozta a Top Legend helyezéseket. Végül Legend 66-ig jutott az alábbi paklival!

Apxvoid's Legend #66 Freeze Mage

Deck kód: AAECAf0ECMUE7QSggAOKngOloQOLpAO+pAPypQMLigH7AbsCyQOrBMsEvwjCoQO/pAPWpQP0qwMA

A 7 manára visszaállított Luna's Pocket Galaxy miatt többen feszegették, hogy továbbra is játszható marad a lap a Naga Sand Witch miatt, azonban Apxvoid nem dőlt be ennek a csalinak és egyszerűen kihagyta a Galaxyt a deckjéből. A Conjurer's Callinggal sem tervezett a továbbiakban, helyette előnyben részesítette a Secreteket és a velük jól együttműködő Arcane Flakmage-et, amit eddig főleg a Wild Secret Mage miatt ismerhettünk.

A Freeze Mage már a játék béta korszaka óta jelen van a metában, mivel az Alexstrasza + Pyroblast kombót nagyon nehéz kivédekezni, miközben minden feltétel ahhoz, hogy képes legyen minél tovább elhúzni a meccseket a deck. Luna's Pocket Galaxy nélkül nem a lények csökkentése az elsődleges célja az új Freeze Mage-nek, hanem a Blizzard és a 10 manás spellek "szendvicsezése". Továbbra is óriási fiesztát lehet előadni a Puzzle Box of Yogg-Saronnal, amit nyugodtan ki lehet játszani, ha nem látunk más esélyt a visszajövetelre.

Apxvoid 67 %-os győzelmi arányt ért el a fenti listával, ami egész jól megfogja az Aggro deckeket a rengeteg területi sebzés és fagyasztás miatt. A Midrange deckek ellen lehetnek problémák, de ha csak Murloc / Aggro verziókkal találkozunk, akkor nincs ok arra, hogy tovább hanyagoljuk a Freeze Mage-et, hiába számít Tier 3-4 decknek.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!