Post-nerf leggyorsabb deckek: mobilnetről is pörgethetjük őket

Post-nerf leggyorsabb deckek: mobilnetről is pörgethetjük őket

Akár hat perc alatt is lehet nyerni ezekkel a deckekkel.

Több érv is szól a gyors deckek mellett. Először is sokkal jobb ilyenekkel játszani, ha már kevés a mobilnetünk, sőt befejeződhet a meccs, mielőtt a mozgólépcsővel leérünk a metrószintre. Nem hátrány továbbá az sem, hogy amíg mondjuk Control Warriorral 20-25 perc alatt nyerünk egyet, addig ezekkel a paklikkal ennyi időbe akár négy meccs is belefér. Az alábbi deckek mindegyike átlagosan kevesebb, mint hat perc alatt lerendezi a dolgokat, sőt általában még győztesen is távoznak az asztal mellől!

Combo Priest - 5,6 perc / meccs

Deck kód: AAECAa0GBND+AuqMA6mlA9OlAw34AuUE9gfVCKUJ0QrSCvIM9wz7DK+lA9KlA4SoAwA=

Nem véletlen a leggyorsabb deck a listán a Combo Priest, mivel nincs valódi late game-e a meta legerősebb kombó verziójának. Az első néhány körben ki kell szórni a kezünket, majd jöhetnek a buffok, amikkel akár a harmadik körben végzetes sebzést vihetünk be az ellenfelünknek. Kifejezetten nehéz megtalálni a rengeteg lehetőség között a legjobbat, még a profik is előszeretettel rope-olják végig a köröket, de átlagosan így is 5,6 perc alatt vége a mérkőzéseknek.

Murloc Paladin - 5,6 perc / meccs

Deck kód: AAECAZ8FAr8BrwQOxQPbA/4D4wXPBtAHpwj8/ALeggPiiQO1mAOvpwObqQPKqwMA

Ha a negyedik körben sikerül felhúzni a Prismatic Lensszel a Tip the Slacest, akkor azonnal eldőlhet a meccsek legnagyobb része. Egyszerűen ez a kombó annyira erős, hogy a Murloc Paladin simán ott van a Tier 1-2-ben már hetek óta.

Murloc Shaman - 5,8 perc / meccs

Deck kód: AAECAaoIAq8E3oIDDsUD2wP+A+MF0AenCJMJ4okDjJQDtZgDxpkD9JkDr6cDyqsDAA== 

Újabb Murloc deck, de itt nincs mindent eldöntő csodakombó. Vannak a békaemberek és van a Bloodlust. Ha ez a két darabka összeáll, mint a legóelemek, akkor nem okozhat gondot akár 2-3 perc alatt nyerni. Ha időben érkezik valami területi takarítás, akkor vége a dalnak, de legalább nem húztuk egymás idejét.

Aggro Warrior - 5,9 perc / meccs

Deck kód: AAECAQcCrwSftwMOFhydArAC/wOOBZYG1Aid8AKz/AKfoQP0pwP1qAPcqQMA

Néhány új SoU lap kellett csak és az Aggro Warrior azonnal berobbant a Standard metába. A fegyverek, a Reborn lények és a sebzett lényeink buffolása nagyon hatékony a Highlander és Quest deckek ellen, amikkel tele van a ladder. Laphúzás alig van a deckben, így elég csak egyszer kifogyni a kártyákból, már nyúlhatunk is a Concede gombért.

Tempo Rogue - 5,9 perc / meccs

Deck kód: AAECAaIHBrIC7QLIA80DrwTn+gIMtAHLA+EE1AXuBogH3Qjv8QKPlwOJmwP/pQP1pwMA

A Raiding Party és a Preparation gyengítés megtette hatását, de az EVIL Miscreant és a Combo kártyák még mindig elég erősek ahhoz, hogy a Tempo Rogue-gal érdemes legyen próbálkozni éles körülmények között is. A Hooked Scimitaron és a Pharaoh Caten kívül nem találunk új kártyát a pakliban, ami ezért elég jó alternatíva lehet azoknak, akik kicsit hanyagolták a SoU pakkok nyitogatását.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!