Hirdetés

Watch and Learn quest átdolgozás ötlet: a hibákból is lehet tanulni

Hiába jó a Spectator küldi koncepciója, néha hosszú perceket kell nézni, mire az ismerősünk végre nyer egyet.

Hirdetés

A Hearthstone napi küldetései az egyetlen valódi aranyforrást jelentik a játékban, sőt néha Classic pakkokat is behúzhatunk, ha Watch & Learn questet dob a játék. Utóbbi küldetés azonban frusztráló és feleslegesen specifikus leírással rendelkezik, amin esetleg változtathatna a Blizzard. De mire is gondoltunk pontosan?

Több feltételnek kell teljesülnie ahhoz, hogy a Classic pakkhoz hozzáférhessünk. Először is kell egy friend, aki online és épp játékban van. Már itt sokan elvéreznek, mivel a WoW Classic miatt rengetegen átpártoltak a régi-új MMO-hoz, meg amúgy sincs mindenkinek 200 ember a barátlistáján. Ha végre találtunk egy ismerőst, aki HS-ezik, akkor szurkolni kell azért, hogy Tavern Brawl, vagy Solo Adventure meccset játsszon, mivel ezekben a játékmódokban jelentősen nagyobb az esély arra, hogy győzelemmel hagyja el az asztalt. Mivel csak a győzelem számít, ezért könnyedén előfordulhat olyan helyzet, hogy akár félórán keresztül kergetnünk kell a Classic pakkunkat, mert ismerősünk képtelen nyerni. (Ez velem is előfordult már, hogy három meccset buktam Control Warriorral zsinórban, miközben egy lelkes ismerősöm a küldi miatt nézett - szerk.)

Megoldást jelenthetne a problémára, ha nem csak a győzelmek után kapnánk meg a pakkot, hanem a vereség után is. A quest nevében is benne van, hogy "Nézd és tanulj!". A nagy filozófusok, edzők, tanárok, szülők folyamatosan felhozzák, hogy a hibákból tanul az ember. Miért ne lehetne ezt a gondolatot átültetni a HS-be? Mindenki jobban járna, akár még a Blizzard is, hiába verik a garast a fogukhoz a legtöbb esetben. 

Említeni lehetne még, hogy az 50 goldos minimum jutalom mennyire kevésnek számít, amikor 2800 aranyba kerülő Solo Adventure-ök is megjelennek az új kiegészítőkhöz, de ez már egy másik történet.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?