Watch and Learn quest átdolgozás ötlet: a hibákból is lehet tanulni

Watch and Learn quest átdolgozás ötlet: a hibákból is lehet tanulni

Hiába jó a Spectator küldi koncepciója, néha hosszú perceket kell nézni, mire az ismerősünk végre nyer egyet.

A Hearthstone napi küldetései az egyetlen valódi aranyforrást jelentik a játékban, sőt néha Classic pakkokat is behúzhatunk, ha Watch & Learn questet dob a játék. Utóbbi küldetés azonban frusztráló és feleslegesen specifikus leírással rendelkezik, amin esetleg változtathatna a Blizzard. De mire is gondoltunk pontosan?

Több feltételnek kell teljesülnie ahhoz, hogy a Classic pakkhoz hozzáférhessünk. Először is kell egy friend, aki online és épp játékban van. Már itt sokan elvéreznek, mivel a WoW Classic miatt rengetegen átpártoltak a régi-új MMO-hoz, meg amúgy sincs mindenkinek 200 ember a barátlistáján. Ha végre találtunk egy ismerőst, aki HS-ezik, akkor szurkolni kell azért, hogy Tavern Brawl, vagy Solo Adventure meccset játsszon, mivel ezekben a játékmódokban jelentősen nagyobb az esély arra, hogy győzelemmel hagyja el az asztalt. Mivel csak a győzelem számít, ezért könnyedén előfordulhat olyan helyzet, hogy akár félórán keresztül kergetnünk kell a Classic pakkunkat, mert ismerősünk képtelen nyerni. (Ez velem is előfordult már, hogy három meccset buktam Control Warriorral zsinórban, miközben egy lelkes ismerősöm a küldi miatt nézett - szerk.)

Megoldást jelenthetne a problémára, ha nem csak a győzelmek után kapnánk meg a pakkot, hanem a vereség után is. A quest nevében is benne van, hogy "Nézd és tanulj!". A nagy filozófusok, edzők, tanárok, szülők folyamatosan felhozzák, hogy a hibákból tanul az ember. Miért ne lehetne ezt a gondolatot átültetni a HS-be? Mindenki jobban járna, akár még a Blizzard is, hiába verik a garast a fogukhoz a legtöbb esetben. 

Említeni lehetne még, hogy az 50 goldos minimum jutalom mennyire kevésnek számít, amikor 2800 aranyba kerülő Solo Adventure-ök is megjelennek az új kiegészítőkhöz, de ez már egy másik történet.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!