Hirdetés

A BP5 továbbjutott, míg a Salamander a rossz szerver miatt esett ki a DreamHack Masters kvaliról

Wolfi | 19/09/10 09:45
Cikk mentése

Emellett pedig a Gamerzone is meghívást kapott a SEC-re.

Hirdetés

A tegnapi nap folyamán elindult a DreamHack Masters Malmö nyitott kvalifikációja, amire annak rendje és módja szerint a magyar csapatok is jelentkeztek. A Gamerzone már az első körben elvérzett, de szerencséjükre a tegnapi nap azért rejtett még örömhíreket, ugyanis meghívták őket a SEC 10. szezonjába.

A Budapest5 és Salamander viszont jócskán továbbjutott, utóbbi pont a legjobb 32 előtt vérzett el, míg a Budapest Five a Maikelele és Styko által fémjelzett SMASH Esports legyőzésével a nyolcaddöntőből folytathatja az AVEZ ellen, ha ott is sikerül nyerniük, akkor valószínűleg ScreaM és a GamerLegion jöhet, akikkel a V4FSF európai kvaliján nem sikerült összefutniuk. Az AVEZ elleni mérkőzés ma 18:00-kor kezdődik.

A Salamander csapatától viszont egy másik érdekes hír is érkezett, miszerint Alexrad, a csapat edzője visszavonul és megpróbál tanulmányaira koncentrálni. Helyette viszont érkezik egy új csapatmenedzser, a szerb Aleksandar Gligoric, akit a GameAgents alapítójaként ismerhetett meg a nagyközönség.

A mai nap folyamán kisorsolják a V4FSF CS:GO döntőjének A és B csoportját, így a Gamerzone is elkezdhet teljes erőbedobással készülni, míg reméljük a Budapest Five túl jut lengyel ellenfelén és szépen helyt áll a GamerLegion ellen.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Hirdetés
1 db hozzászólás
  • mazso99 4 hónapja
    Szép volt BP5! Csak így tovább!
    0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?