Öt SoU Legend, ami nem találja még a helyét

Öt SoU Legend, ami nem találja még a helyét

Több Legendarytől is sokat vártunk, de mégsem váltották be a hozzájuk fűzött reményeket.

Már több, mint egy hónap telt el a Saviors of Uldum megjelenése óta, azonban néhány Legendary lap még mindig nem találja a helyét a metában. Hiába jött egy nerfcsomag, ezzel csak azt érte el a Blizzard, hogy a Murloc deckek és a Combo Priest letarolja a mezőnyt. Nézzük meg melyik az az öt Legendary, amik népszerűségben még az 1 százalékot sem érik el!

Colossus of the Moon

A Big és Duel! deckekben néha-néha feltűnik az egyik legnagyobb lap a játék történetében, de legtöbbször a Sea Giant + Conjurer's Calling után kerül az asztalra. Arénában nagyon jó, de Standardban jelenleg nincs rá szükség. 

Raid the Sky Temple

A Fire Blast egy kifejezetten erős Hero Powernek számít, amit nem nagyon akarunk lecserélni, csak ha nagyon muszáj. A Raid the Sky Temple nem ad annyit, hogy megérje ezért berakni bármelyik pakliba is. Teljesen véletlenszerű a jutalom és ezért körönként két manát nem éri meg elpazarolni. 

Vessina

Továbbra is rejtély, hogy Vessina miért nem népszerűbb, mivel kifejezetten jó számokat hoznak azok a deckek, amikben szerepel. Valószínű azért nem részesítik előnyben, mivel az Overload pakli jelenleg csak Aggro verzióban ér valamit, abban meg nincs annyi lény, hogy Vessina megérje a slotot. A többi típusban (Quest, Murloc), egyszerűen nincs elég Overload lap, hogy segítsen minket a Legendary.

Hack the System

A Quest azonnal tempóvesztést jelent, miközben a teljesítéséhez, pont egy gyors paklira van szükség. Mivel a Dr. Boom, Mad Genius Hero Powere sokkal jobb, ezért a Hack the System is teljesen feleslegesnek számít az összes Warrior verzióban, legyen szó Aggroról, Bombról, vagy Controlról. Amíg Standardból nem tűnik el a Hero Card, addig a Hack the Systemmel sem kell számolni.

Anka, the Buried

Egy teljes órát kellett várni a PlayHearthstone YouTube csatornáján, hogy leleplezzék teljes valójában, de bár ne tették volna. Borzalmas számokat hoz a Standard legnépszerűtlenebb SoU Legendary kártyája, de így is vannak olyan bátor játékosok, akik Anka segítségével jutottak le Rank 5-ről Legendbe. A Deathrattle Rogue Anka nélkül is működik, de ha jót akarunk magunknak, akkor nem ebbe az irányba indulunk el.

Ha nagyon nagy szükségetek van plusz dustra, mivel szeretnétek valami ütős decket gyártani, akkor a fenti Legendeket talán érdemes betörni, de ne feledjétek, ha egyszer betörtétek őket, akkor újra megvan rá az esély, hogy a pakknyitásból ismét ezeket kapjátok meg.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!