Két Legend #1 pakli, ami már bizonyított élesben!

Két Legend #1 pakli, ami már bizonyított élesben!

A Legend csúcsát csak nagyon kevesen érik el, de ennek a két paklinak sikerült a Standard metát uralni legalább egy rövid ideig.

Az elmúlt napokban két játékos képernyőjén is felvillant a Legend #1 felirat. A nem mindennapi tetthez két teljesen eltérő paklit választottak maguk mellé társnak, ezeket a deckeket nézzük meg kicsit közelebbről. Tempo Rogue és Quest Shaman a Standard meta csúcsáról!

Tortue's Legend #1 Tempo Rogue

Deck kód: AAECAaIHBLICrwTn+gLPrAMNtAHtAssDiAfdCO/xAsf4Ao+XA5CXA/uaA/6aA4mbA/WnAwA=

A Hooked Scimitarokat nem találjuk meg a listán, cserében az új Classic lap, a keveset használt Plaguebringer került be, mint tech kártya. Négy manáért a 3/3 stat nem sokat ér, de a szövetséges lénynek adott Poisonous kifejezetten hasznos lehet olyan ellenfelek ellen (Combo Priest), akik nagy lényekkel játszanak, nem széles boardon. A többi kártyában nem találunk meglepetést, a szokásos Thief / Tempo csomagot használta top Legendben Tortue. Ez a változat nem tartozik a legnépszerűbb és legjobb paklik közé, de érdemes akkor játszani vele, ha elegünk van a Quest / Murloc Shamanokból és a Combo Priestekből. 

Changjo's Legend #1 Quest Shaman

Deck kód: AAECAaoIBv8F7/cCi4UDvZkDpaED4agDDJwC3gXv8QKrjAO0kQO0lwPGmQO7pQPPpQPUpQPVpQP5pQMA

Kifejezetten pénztárcabarát a fenti Legend #1 lista, már ha a 6940 dust annak számít. Barista Lynchen akár még el is hagyható, ha nincs 1600 dustunk fölösben, de az öt manás Legenddel együtt az igazi a Quest Shaman. A meta legnépszerűbb és egyik legerősebb változatáról van szó, ami szinte minden ellen jó számokat hoz rövid- és hosszútávon egyaránt. Ha most kéne egy paklit ajánlani, amit megéri legyártani, akkor mindenképp a Quest Shaman lenne az egyik potenciális jelölt. A rengeteg Battlecry nagyon erős a dupla effekt miatt, nem véletlen követelik többen is a Mind Control Tech Hall of Fame-be űzését. 

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!