Hirdetés

Így nézne ki Al Catone! - Mafia Yuumi rajongói alkotás

Ötletes ötlettel rukkolt elő egy rajongó.

Hirdetés

Csoroghat ám a Yuumi mainek táborának nyála, ugyanis egy lelkes rajongó eszméletlen ötletes skint tervezett neki.
Ugyan Yuumi még csak idén májusban érkezett a játékba, és hőskinézetére, a Battle Principal Yuumira sem igazán lehet panasz, főképp, hogy mint azt már megszokhattuk, chroma kinézetei is vannak, nem is egy, hanem egyenesen kilenc!

A kicsiny hős azonban annyira felkapott, hogy sorra születnek jobbnál jobb ötletek, InkRose pedig egy Mafia Yuumi elképzeléssel állt elő. Ő az, aki nem is olyan régen Mariachi Qiyana hőskinézettel rukkolt elő. Amennyiben erről lemaradtatok volna, az alábbi cikkben pótolhatjátok azt.

Na de térjünk is vissza a Mafia Yuumihoz, melyhez 4 alternatív verziót is gyártott. Találunk köztük Tuxedo Cat Mafia Yuumit, Street Cat Mafia Yuumit, Flapper Cat Mafia Yuumit és végül Decetive Mafia Yuumit.treAz újabb zseniális alkotás InkRose tollából újból felkeltette a Riot egyik alkalmazottjának érdeklődését is, aki saját véleményét megosztva a közösséggel elárulta, hogy a Street Cat Mafia Yuumi nem igazán illik bele a tematikába, de ettől függetlenül az a legszimpatikusabb számára. Tényleg humoros belegondolni abba, hogy a Q képességével egy újságpapírt vágna hozzánk.

Személy szerint nekem a Tuxedo Cat nyerte el a tetszésemet, és remélem, hogy a fejlesztők csemegéznek az ötletek közül és majd valamelyiket fel is használják a közeljövőben.

Nektek melyik tetszik a legjobban?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

 

Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?