Egy meccsen múlott a DreamHack Masters zárt selejtező a Budapest Five számára

Egy meccsen múlott a DreamHack Masters zárt selejtező a Budapest Five számára

Sikerült elverniük a SMASH(NoChance) és az AVEZ csapatát, de a GamerLegion megállította őket.

A DreamHack Masters Malmö kvalifikációja zajlott az elmúlt két napban, az ESEA platformján. A három legjobb magyar csapat is képviseltette magát, a Salamander, a GamerZone és a Budapest Five. Legmesszebb az utóbbinak sikerült jutnia, miután hétfő este kb. 160 csapat kezdett neki a versenynek.

A GamerZone csapata búcsúzott leghamarabb, a második körben, az első meccsükön, a Fikusie csapatától szenvedtek vereséget. A Salamander egy izraeli csapat ellen, a NOM-mal(#124) szemben maradt alul a második meccsükön, a harmadik körben. Legtovább a Budapest Five csapata menetelt, akik bár a V4 kvalifikáción mindkét már említett magyar csapattal szemben alul maradtak, azóta két új taggal erősítettek és úgy tűnik a két új játékos sokat erősített is a csapaton. Az első napon sikerült győzelmet aratniuk a SMASH(#35) csapata fölött, tegnap pedig az AVEZ(#90) várta őket, akiket egészen simán sikerült elverniük.
Egy meccs választotta el őket a bejutástól, de szembe találkoztak a GamerLegion(#33) felállásával, amely már túl nagy falatnak bizonyult. Habár elsőre nagyon szorosnak indult, 6 kört sikerült támadniuk, de a védelem eléggé szétesett, érezhető volt a nyomás és a frissessége ennek az ötösnek.

"Nem tudtuk magunkból kihozni a maximumot, a támadó oldalon, ha nincsenek gyermeteg hibáink szerintem sikerülhetett volna 10 kört is hoznunk. A CT oldalon pedig én személy szerint nagyon gyengén teljesítettem és sokat aggroztunk, valószínűleg a nyomás hatására próbáltuk visszaszedni a magabiztosságunk ilyen módon, de utólag látszik, hogy nem volt jó döntés. Ettől eltekintve, összességében elégedett vagyok a teljesítményünkkel, és remélem, hogy ez nem csak kezdeti fellángolás, most úgy látszik, hogy sok van ebben a felállásban." - nyilatkozta gabesson a GamerLegion elleni mérkőzést követően.

Bár egyelőre Zero és kreaz nem fix játékosok, valóban erős felállásnak tűnik. Reméljük, hogy valóban összekovácsolódik ez a BP5 és nem csak egy DH zárt selejtező, de akár egy Minor szereplés is elérhető közelségbe kerül majd.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!