Két hét múlva már egy új FaZe-t láthatunk majd? - NEO és GuardiaN nem lesz ott New Yorkban

Két hét múlva már egy új FaZe-t láthatunk majd? - NEO és GuardiaN nem lesz ott New Yorkban

Alakul az új FaZe, de a csapat még mindig nem erősített meg semmit.

Finom szólva sem sikerült jól a Major a FaZe számára, játékoscseréről pedig már a versenyt megelőzően is pletykáltak a nemzetközi csapatnál. A berlini eredmény valószínűleg csak még jobban ráerősített arra a csapatnál, hogy ez a felállás nem működik és ideje új játékosok felé nézniük.

Két igazi veterán, Filip "NEO" Kubski és Ladislav "GuardiaN" Kovács távozásáról szólnak a pletykák, a források legújabb hírei pedig még inkább ezt látszanak igazolni. Két hét múlva, szeptember 26-án kezdődik majd az ESL One: New York, ahol többek között a FaZe csapata is harcba száll majd a 200 ezer dolláros összdíjazás egy szeletéért. Csapathoz közel álló források pedig tudni vélik, hohy New Yorkban már sem NEO, sem GuardiaN nem lesz ott.
Helyükre egyértelműen coldzera és broky érkezését várják. A brazil játékost úgy gondolom senkinek sem kell bemutatnom, de ki lehet broky? A 18 éves, Lettországból származó Helvijs "broky" Saukants csak pár hónappal ezelőtt tűnt fel a profik között, amikor az Epsilon csapatával 3-4. helyen végeztek a Charleroi Esports versenyen. A fiatal játékos magabiztosan forgatja mind az M4, AK párost, mind az AWP-t és jelenleg az egyik leginkább figyelemre méltó feltörekvő fiatal.
Pár hete jelentették csak be, hogy broky szabadon igazolható vált, így minden egybe vágna a FaZe pletykákkal. Ugyanakkor a FaZe-t nem úgy ismertük meg az évek alatt, mint akik feltörekvő fiatalokba vetnének bizalmat, sokkal inkább a már tapasztalt játékosokat láthattuk eddig a csapatban játszani. Könnyen lehet, hogy a szűkös határidők miatt broky csak ideiglenes játékos lenne a csapatban és az ESL One: New York után az ENCE kispadjára került Aleksib érkezik majd a FaZe-hez.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!