Hirdetés

Nem a 9.18 során érkezik az ARURF!

Huzsi | 19/09/12 10:55
Cikk mentése

A 9.18 érkezésével a játékosok is lázban égnek, azonban van egy rossz hírünk a számukra.

Hirdetés

Megérkezett a 9.18-as frissítés a játékosok pedig izgatottan várják az ARURF játékmódot, de egyelőre mindhiába, az csak később érkezik majd.
Amikor a Riot Games behozta az augusztus 27-én érkezett PBE frissítésben az ARURF játékmódot a nyilvános bétakörnyezetbe, akkor elsősorban eszközöltek is pár változtatást.

A módosításokon kívül azonban a fejlesztők már akkor leszögezték, hogy az ARURF nem a 9.18-as frissítés során tér vissza, hanem majd később valamikor az évben, csak most voltak egy olyan, nyugodtabb frissítési ciklusban, ahol tudták tesztelni a tervezett módosításokat.

Erről korábban mi is beszámoltunk az ARURF visszatéréséről írt cikkünkben. Pontos visszatérési dátuma nincs a játékmódnak, hisz a fejlesztők most gőzerővel dolgoznak a 9.19-es VB-frissítésen, ahol a profik fogják összemérni tudásukat, illetve szórakoztatják majd ezáltal a publikumot is. A 9.19 során várható új esemény, új kinézetek, sőt, a legújabb Championship kinézet is ebben a frissítésben érkezik majd, ha erről lemaradtál volna, csak kattints ide a részletekért.

Saját véleményem szerint, ha megakarnám lepni a játékosokat a fejlesztők helyében én a VB alatt hoznám vissza a 9.19 vagy a 9.20 során az ARURF játékmódot, bár lehet ez már túl sok munkát igényelne egy ekkora szintű rendezvény mellett.

Egy biztos, idén lesz még ARURF, szóval aggódni nem kell, csak türelmesen ki kell várni annak érkezését!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

 

Hirdetés
1 db hozzászólás
  • Deathwing 4 hónapja
    Csak én utálom ARURF ?
    0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?