Hirdetés

Elindult a BLAST Pro Series Moszkva és rögtön az első meccsen rekordot döntött egy játékos!

Rekordot döntött a forZe egyik játékosa a moszkvai verseny első napján.

Hirdetés

Rengeteg kritika érte idén a BLAST Pro Series-t, többségük pedig sajnos teljesen jogos is volt. A szervezők részéről ugyanakkor dicséretes, hogy próbálták mindenből a lehető legjobbat kihozni, még akkor is, ha néha voltak olyan furcsa döntéseik, mint, hogy a Los Angeles-i versenyt egy aprócska raktárban tartották meg.

Az idei versenysorozatuk pedig szép lassan közelít a végéhez. Tegnap kezdődött el a moszkvai állomás, novemberben Koppenhágába látogat a BLAST Pro Series, és most már azt is tudjuk, hogy a széria záróakkordját, az 500 ezer dolláros összdíjazású döntő versenyt december 12.-13. között tartják majd, méghozzá Bahreinben. 

"Bahrein a tökéletes helyszíne a 2019-es döntő versenynek. Erős és elkötelezett rajongók vannak az országban, folyamatosan növekszik a tehetséges játékosaik száma is, és persze méltán híresek a vendégszeretetükről. A világ négy legjobb csapata küzdhet majd meg a bajnoki címért." - mondta Robbie Douek, a BLAST Pro Series vezérigazgatója. 

Ehhez a négy csapathoz pedig akár még a Major egyik meglepetés csapata, a forZe is csatlakozhat. Hiszen az orosz alakulat is részt vesz a moszkvai versenyen, ahol az első nap után el is foglalták a tabella tetejét. Két meccsük közül is az első volt érdekes, ahol az ENCE ellen játszottak és 16-4-re tudtak nyerni.
Már maga az eredmény is meglepő volt, hát még Bogdan "xsepower" Chernikov teljesítménye. Túlzás lenne azt mondani, hogy az Infernon játszott meccs róla szólt, hiszen a 21 éves orosz végül 8-1-es statisztikával zárt, amivel meg is döntött egy korábbi rekordot. 8-1-es mérleggel ő az a játékos, aki a legmagasabb K-D arányt tudta elérni, valamelyik nagynevű versenyen.

Gyanítom nem ez az a rekord aminek a legjobban tud örülni, de tekintve, hogy csapata jelenleg első helyen áll a tabellán, nem lehet oka panaszra. Érdemes még megemlíteni egyébként az MIBR csapatát, akik immáron kNgV-vel kiegészülve egész jól játszottak, reméljük sikerül majd újra rátalálniuk régi önmagukra.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?