Legjobb deckek Rank 5 alatt: Paladintól a Warlockig

Legjobb deckek Rank 5 alatt: Paladintól a Warlockig

A legerősebb deck egy valódi ínyencfalatnak számít a jelenlegi Standard metában.

A HSReplay összegyűjtötte az 5 legerősebb decket az elmúlt hét statisztikái alapján. Rank 5-től Legendig ezek a paklik teljesítenek a legjobban a Standard metában!

Zoo Warlock - 56,7 %-os winrate

Deck kód: AAECAf0GBq8E9QWPggPEiQO1nwOCpQMMMNMB8gGxCMII9v0C3IYDtJEDiJ0D+qQD/KQDvaYDAA==

Ha sikerült életben tartani a Magic Carpetet legalább egy-két körig, azonnal nyúlhat a Concede gombért az ellenfelek többsége. Emellett még feltűnik jó néhány tojás és Lackey generáló kártya is, hogy az Evil Recruiter segítségével  a harmadik körben kicsaphassunk 7/7-nyi testet az asztalra. Erős, gyors és viszonylag olcsó pakli a Zoo Lock, amivel megéri most játszani a Quest metában.

Quest Druid - 57,1 %-os winrate

Deck kód: AAECAZICBiSu0gL1/ALYoAP4oQP8owMMQFZf/gH3A8QGv/ICqaIDyKID3KID76ID2akDAA==

A King Phaoris verzió verekedte be magát a top 5-be, de a Chef Nomival kiegészült változatot is érdemes pörgetni. Az első néhány kört kell csak túlélni, utána beindulhatnak a Choose One lapok. Ha a legerősebb Quest paklit keressük, akkor a Druid mellett kell letenni a voksunkat.

Control Warrior - 57,5 %-os winrate

Deck kód: AAECAQcIkvgCjvsCs/wCoIADhp0DqKQD8qgDn7cDC0uiBP8HnfACm/MCg/sCnvsCkp8Dn6EDn6QDgqgDAA==

Nerfelték a Dr. Boom, Mad Geniust és a Discover mechanikát is (Frightened Flunky, Omega Assembly), ennek ellenére nem szabad temetni a Warriort. A Control deckek királya még mindig ott van az elitben, bár az árát továbbra is megkérik.

Combo Priest - 57,6 %-os winrate

Deck kód: AAECAa0GBvsM5fcC0P4Cp4cDqaUD/acDDPgC5QT2B9UIpQnRCtIK8gz3DK+lA9KlA4SoAwA=

Bwonsamdi nélkül is működik a pakli, de a Priest Loája segít abban, hogy a meccsek középső és késői szakaszában ne haszontalan egy manás lényeket topdeckeljünk. Egy tech kártyáról van szó, ami tovább javítja a Priest esélyeit olyan matchupokban, amikben alapból nem a Combo deck indul előnyösebb helyzetből. 

Mech Paladin - 58,1 %-os winrate

Deck kód: AAECAZ8FBM8G8f4CoIADn7cDDZME3Qqf9QKl9QL8/ALW/gLX/gLZ/gLd/gLh/gKRgAPMgQO0mwMA 

Az élen nem végzett más, mint a Boomsday Projectben feltalált Mech Paladin, ami nem igazán változott az elmúlt hónapokban. Új SoU lapot nem is kell keresni a fenti listában, mivel enélkül is jól teljesít éles körülmények között. Ha az ötödik körben sikerül kitenni a Glowstone Techniciant egy viszonylag teli kéz mellé, akkor már húzhatjuk is be az újabb strigulát a "győzelmek" feliratú oszlopba.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!