Ezek a legnépszerűbb Charge lények Standardban!

Egyre fogy a számuk, de néhányuk még mindig jelentős hatással van a játékra.

A Charge képesség / keyword / mechanika fokozatosan tűnik el a Hearthstone-ból, de néhány lap még mindig kitart. Ameddig ezek a lapok nem kerülnek át Hall of Fame-be, vagy nem kapnak jelentősebb átalakítást, addig meghatározó elemei lehetnek a Standard metának, ahogy az alábbi számok is alátámasztják ezt a hipotézist. Jöjjön az öt legnépszerűbb Standardban használt Charge lény az elmúlt két hétből!

5. Grommash Hellscream

Az öreg Grommash, aki régen minden Warrior deckben ott szerepelt, mivel kiválóan lehetett befejezésként használni egy Inner Rage-dzsel, vagy Cruel Taskmasterrel. Azóta változtak a körülmények, de a nyolc manás Legendary még mindig egész sok pakliban szerepel. A Tempo / Aggro Warriorokban és a Highlander deckekben is fel-feltűnik, ezért csak akkor érdemes betörni, ha soha nem Warriorozunk.

Népszerűség: az összes deck 1,9 %-ában szerepel

Deckek átlagos győzelmi aránya: 55 %

4. Southsea Deckhand

A Pirate paklik és az olcsó fegyveres hősök kedvenc egy manás lapja a Soutshea Deckhand, amit az Aggro Rogue használ előszeretettel. A Cold Blood nerf óta kevésbé erős a Deckhand is, de még mindig egy jó kis lapnak számít, amit akár üresben is kitehetünk egy kis "cheap damage-ért" az első körökben.

Népszerűség: az összes deck 2,8 %-ában szerepel

Deckek átlagos győzelmi aránya: 52,8 %

3. Kor'kron Elite

 

Egy faék egyszerű kártya a Kor'kron Elite, de már jó régóta nem fordult elő meta deckben. Az Aggro Warrior felemelkedésével visszatért a négy manás Charge a köztudatba, ami egy olcsóbb Leeroyként használható az esetek legnagyobb hányadában. Üres boardra a negyedik körben tökéletes játék, mivel általában legalább nyolc sebzést kipréselhetünk belőle.  

Népszerűség: az összes deck 3,3 %-ában szerepel

Deckek átlagos győzelmi aránya: 54,6 %

2. Bluegill Warrior

A Murloc Paladin és a Murloc Shaman használja jelenleg, de korábban szinte minden hős kezében megfordult. Könnyedén felerősíthető, így jelentős sebzést is ki tud osztani, de ha a szükség megkívánja akkor egy-egy jó cserére is használható. Ameddig lesznek Murloc deckek, addig a Bluegill Warrior is egy játszható lap lesz.

Népszerűség: az összes deck 7,9 %-ában szerepel

Deckek átlagos győzelmi aránya: 56,0 %

1. Leeroy Jenkins

Nincs új a Nap alatt, még mindig a Leeroy Jenkins a legnépszerűbb Charge kártya a játékban. Hiába híresztelték, vagy követelték többen is, hogy Hall of Fame-ben van a helye, az egyik legjobb Classic Legendary lap még mindig szerves részét képezi a HS-nek. Szinte minden Aggro pakliból kihagyhatatlan, de néhány Midrange változatban is jól muzsikál. Elég csak arra gondolni, amikor a Hand Lockban a Faceless Manipulatorral együtt rémálmokat okozott az ellenfeleknek. Flexibilis és erős lap, kötelező craft mindenkinek.

Népszerűség: az összes deck 19,0 %-ában szerepel

Deckek átlagos győzelmi aránya: 54,5 %

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!