"Ideje meghozni a helyes döntést" - S1mple elhagyhatja a Na'Vi-t?

Hosszú hónapok szenvedése után, s1mple végre elkötelezheti magát a változás mellett.

A Major utáni forgatások miatt egyre többet találgatjuk, hogy vajon melyik játékos, melyik csapatnál köthet ki. A FaZe-től például NEO már elköszönt és valószínűleg GuardiaN lesz a következő. A szlovák mesterlövészt azonban rögtön szóba hozták a Na'Vi-val, ahol zeus távozása után lesz egy megüresedett hely, vagy talán nem is egy?

Nyugodtan kijelenthetjük, hogy a zeus utolsó versenye, a BLAST Pro Series moszkvai állomása katasztrofálisan sikerült. Egyetlen győzelmet sem sikerült összekalapozniuk, gyakorlatilag mindenki simán verte a csapatot, egyedül az ENCE ellen játszottak egy 15-1-5-ös döntetlent. Utolsó helyen zárt a csapat, a verseny vége pedig nem zeus távozását hozta magával, de s1mple Twitter bejegyzését is.

"Ideje átgondolni mindent és meghozni a helyes döntést". Bár nyíltan ezzel nem jelentett ki semmit, egyértelműen azt vonhatjuk le belőle, hogy elege van a Na'Vi évek óta tartó sikertelenségéből és talán még az is benne van a pakliban, hogy elhagyja a csapat és új ötössel szeretné folytatni a jövőben. Tekintve az ukrán csapat valóban hosszú ideje tartó szenvedését, talán ez is lenne a legjobb lépés számára. 
Oldalakat lehetne megtölteni s1mple tehetségével, kétségkívül korunk egyik legjobb CS:GO játékosa, a legnagyobb eredmények azonban mindig is elkerülték, a szurkolók szerint ez egyértelműen a csapatának tudható be. Ti hol tudnátok elképzelni őt a jövőben?

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!