Élő adásban mobilozott a profi kártyás, óriási hiba lett a vége!

Seiko Autochesst játszott a Grandmasters versenysorozat meccse alatt. 

Ezen a hétvégén tartják a Hearthstone Grandmasters versenysorozat idei második szezonjának negyedik hetét, ahol régiónként 16 játékos küzd meg egymással. A mérkőzések során rendszeresen láthatunk őrületesebbnél őrületesebb fiesztákat és 200 IQ lépéseket, tegnap azonban egy hatalmas misplayt is elkaphattak a Twitch közvetítésre ellátogatók. Az eset az európai sorozat egyik meccsén esett meg, ahol Seiko végig a telefonját nézegette és a kritikus pillanatban nem keverte vissza Shirvallaht a Baleful Bankerrel, eljátszva esélyét a győzelemre. 

Sokan természetesen azonnal letámadták a Seikot, aki egy Twitlongerben magyarázta el a helyzetet, illetve kért bocsánatot a nézőktől és a rajongóitól. 

"Bocsánatot kell kérnem mindenkitől, sosem gondoltam volna, hogy a dolog idáig fajul. 

Jó pár hónapja játszom már az autochesst, de rengeteget gyakoroltam erre a kvalifikációra is és úgy éreztem, jók az esélyeim a sikerre. Nem szerettem volna tiszteletlennek lenni senkivel és örülök, hogy nem probléma, ha Hearthstone-t és Autochesst is játszom egy időben. Egyébként rendszeresen játszom egyszerre több játékot, vagy szerveren is és úgy döntöttem, tudok együtt élni a kockázattal. Azt hittem eleget gyakoroltam ahhoz, hogy mindkét játékkal meg tudjak birkózni egyszerre, sajnos azonban túl sok figyelmet fordítottam az Autochess-re, ami a Hearthstone rovására ment. Rendesen meg is büntettek a tetteimért és sajnálom, hogy nem tudtam helyesen kezelni a helyzetet. Annak ellenére, hogy most kidobtam több hónapnyi gyakorlást csak úgy, nagyon vártam az egész versenyt. Összességében megtanultam, hogy nem tudok mindkét játékra odafigyelni egy időben és bármennyire is fáj, ki kellett esnem, hogy észhez térjek. 

Még egyszer elnézést mindenkitől, akiknek csalódást okoztam."

A versenysorozat egyébként a mai nap is folytatódik és nem csak az izgalmas meccsek miatt érdemes követni a küzdelmeket, hanem a Twitch droppok miatt is. 

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!