Őrszemtakarítás rálátás nélkül? - A tervezett Fiora frissítésben ez sem lehetetlen

League of Legends - A PBE-n már tesztelhető az idei Worlds patch, ahol egy igen érdekes "képességre" tett szert a neves párbajhős.

Vandiril neve már fogalom a LoL hatalmas közösségében, sőt ismertsége a nyugati féltekén már-már a legnagyobb streamerekével, valamint e-sport játékokosokéval vetekszik. Ezt a köztiszteletben álló szerepet fáradhatatlan munkájával érte el, ugyanis minden frissítés során kielemzi a videóiban a játékelembeli változásokat, illetve a vicces vagy épp a bosszantó hibákat. Legújabb alkotásában a teszt szerveren futó Fiora erősítéseket veszi górcső alá. Nézzük a videót:

A párbajhős Kitörés (Q) elnevezésű képessége kapna egy kis szteroidot, ugyanis a tornyokat, őrszemeket és növényeket is lehetne vele támadni. A hangsúly most elsősorban az őrszemeken van. Mint ahogy a videóban látható, elég lenne tudnunk, hogy hol van az ellenfélnek wardja és rálátás nélkül megtisztíthatnánk a csapatunk számára a kulcsfontosságú bokrokat, elágazásokat és így tovább. Ezzel a Riot Games egy merőben új mechanikát hozhatna be a játékba, ami az eddig is instabil lábakon álló egyensúlyt totálisan felboríthatná épp a világbajnokság előtt. A legtöbben mégis azon az állásponton vannak - többek közt Vandiril is -, hogy ez is csak egy szokásos bug, ami a PBE-n egyáltalán nem ritka. Reméljük mire az éles szerverekre kerül, addigra a fejlesztőknek sikerül orvosolniuk ezt a problémát.

A másik érdemleges változási tervezet a karakterrel kapcsolatban, hogy a Kardforgatás (E) második támadásával kritikus csapást mérhetnék a tornyokra. Ez kombinálva a Q-jával (azzal is sebzést lehetne bevinni a bástyákra) a split push potenciálja megsokszorozódna, pedig eddig is ez volt eme hős legnagyobb erőssége. A Riot egyébként keményen dolgozik, hogy visszahozza őt a metába, hiszen a 9.16 során is számottevően módosította a statjait pozitív irányba. Akkor szintén a Kardforgatás töltési idejét csökkentették a korai szakaszban, továbbá a bónusz támadási sebességét meg végjátékra pumpálták feljebb.

Ha lemaradtatok volna, hogy mi várható még a 9.19-es frissítés során, akkor ide kattintva pótolhatjátok.

Ti örülnétek, ha ismét meta karakter lenne Fiora?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

 

Borítókép: Dot Esports & GameLandVN (youtube csatorna)

Kövess Minket!