"Meglepődtem, hogy Golden mennyire erős játékos" - GeT_RiGhT

GeT_RiGhT szerint a fiatal Plopski lehet a NiP megmentője.

Az MIBR csapata már megérkeztek Budapestre, pár nap múlva pedig nem csak őket, de a legendás svéd csapatot, a NiP-et is láthatjátok majd játszani. Budapest előtt Moszkvában játszott a csapat, ahol a HLTV beszélgetett Christopher "GeT-RiGhT" Alesund-dal, a csapat Majorön nyújtott teljesítményéről és jövőbeli terveiről is.

Milyen volt Golden-nel kiegészülve játszani a Majorön?

"Őszintén szólva, kellemesen csalódtam. Meglepődtem, hogy Golden mennyire erős játékos, most már látom, hogy mennyire alulértékelik őt. Volt lehetőségem játékon kívül is beszélni vele és be kell lássam, hogy nagyon jól közelíti meg a játék részleteit és nagyon sok segítséget tud nyújtani a társainak. Nem részletezném, hogy miről beszélgettünk, de sokat nőt a szememben. (...) Csak a legjobbakat tudom kívánni neki a jövőben."

Golden rengeteget segített anno a fnatic-nak. Van esetleg olyan, amit most a NiP eltanult tőle és a jövőben használni fogjátok?

"A csapat abban egyezett meg, hogy Golden csak segíteni fogja lekr0 munkáját a Major alatt. Csapatként született ez a döntés és hittük, hogy ez a jó megoldás. Mint később kiderült nem volt az és utólag megbántuk, hogy nem adtuk át Goldennek az irányítást. De ami történt, megtörtént. Sok minden szeretett volna segíteni Golden, de kevés időnk volt arra, hogy  igazán nagy változtatásokat hozzunk létre, így csak kisebb problémákat orvosoltunk. Szomorú, hogy nem jutottunk be a rájátszásba, nagy elvárásokkal érkeztem erre a Majorre."

Itt Moszkvában már újra Plopski játszik a csapatban, ez a második nagy eseménye. Hogy érzi magát?

"Készen áll a meccsekre. Mindig is ilyen volt a személyisége, ha van egy célja, akkor azért bárhol és bármikor képes tenni is. Nagyon szeretne bizonyítani önmagának is, öröm vele játszani. Kölnben persze deges volt, de ez természetes. Ekkora közönség előtt játszani mindig nehéz. Szerintem csak egy kicsit több időre és lehetőségre van szüksége, hogy egy igazán jó játékossá váljon."

Az utóbbi években nagyon hullámzó a teljesítményetek. Gondolod, hogy Plopski lehet az a játékos, akinek segítségével visszataláltok majd régi önmagatokra?

"Igen, hiszem, hogy ő az akivel még sokkal jobbak is lehetünk, mint amilyenek voltunk az elmúlt egy vagy két évben. Ahogy már mondtam, folyamatosan bele ad mindent és folyamatosan képes fejlődni is. Nagyon várom már, hogy lássam őt a következő szintre lépni."

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!