Betegség, beugrók és hosszúra nyúló technikai gondok - Magyar eredmények a hétvégéről

Betegség, beugrók és hosszúra nyúló technikai gondok - Magyar eredmények a hétvégéről

BP5, Salamander és GAMERZONE meccseken is tudtunk szurkolni a hétvégén.

Mozgalmas hétvégéje volt a magyar csapatoknak a V4 Future Sports Festival előtt, a SEC, az ESEA Advanced és Belgrád Open versenyeken is szurkolhattunk hazánk csapatainak. Voltak sajnos nehezítő tényezők, összességében mégis jó eredményekkel sikerült zárnunk.

Szombaton a SEC X. szezonjának második magyar selejtezőjét tartották, ahol ezúttal 13 együttes vágott neki a küzdelemnek. A mixeken túl olyan csapatokkal is találkozhattunk, mint a Nice Gaming vagy a Budapest Five. Legtovább a beugróval játszó BP5 jutott, hiszen bár Zero nem erősítette a csapatot, conoR is elég volt ahhoz, hogy megnyerjék a kvalit. Így ők már biztosan ott lesznek a regionális döntőben.

"Overpasson sosem muzsikáltunk jól, de szerintem a játékosaink egyéni rutinjával lehet baj, aminek okán mindent kapkodva csinálunk és egy olyan zilált játék a vége, amivel nem igazán lehet nyerni. A többi pályánkkal elégedett voltam, jól teljesítettünk, és a positive vibes ügyesen játszott." - foglalta össze gabesson a SEC selejtező döntőjét.

Vasárnap pedig szinte egy időben játszott a GAMERZONE az ESEA Advanced ligájában, illetve a Salamander a belgrádi LAN-on. HussaR-nál volt egy kis technikai gond, így sokat késett a meccs kezdete, majd 7 kört követően szervert is cseréltek a csapatok. Trainen zajlott a meccs, és bár az első félidőből csupán 4 kört hozott a GAMERZONE, ezen a pályán ez már bőven jónak mondható. A második játékrészben ez be is bizonyosodott, hiszen ellenfelük pusztán egy kört tudott támadni, torzsiék pedig végül 16-12-re nyerték meg a mérkőzést.
Flashék sem voltak sokkal szerencsésebbek a saját mérkőzésüket illetően. Bzt rosszullét miatt inkább biztosra ment és kórházba szállították, így beugróval voltak kénytelenek játszani. Miután a papíron gyengébbnek mondható ellenfeleket bedarálták, a döntőben már a BLUEJAYS csapatával találkoztak, akik többek között a NiKo, coldzera, YNk, kassad, Djokabomba felállású iNation csapatát búcsúztatták a negyeddöntőkben. A szerb csapat pedig meg is őrizte a lendületét és egy 16-5-ös Mirage és egy 16-6-os Nuke-ot követően be is húzták a győzelmet. Szerencsére bzt már jobban van, a Salamander pedig második helyen zárt Szerbiában.

a döntő mérkőzés összesített statisztikái (forrás: hltv.org)

A héten viszont már kezdeti veszi majd a V4FSF, ahol a GAMERZONE csapatának olyan ellenfelek ellen kell bizonyítani, mint az MIBR, a NiP vagy az adwokacik. A BP5 és a Salamander játékosaival is találkozhattok majd, ők ketten játsszák majd a gálamérkőzést.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!