Epic Games exkluzivitás ellenére őrületesen jó számokat hoz a Borderlands 3!

Epic Games exkluzivitás ellenére őrületesen jó számokat hoz a Borderlands 3!

Három napja jelent meg, de már most rekordokat dönt a Borderlands 3.

A Gearbox Software elégedetten csettinthet, ugyanis legújabb játékuk, a Borderlands 3 minden várakozásukat felülmúlta. Annak ellenére döntötte meg ez egyszerre belépett legtöbb játékos csúcsát a BL 3, hogy kizárólag az Epic Games Store-on lehet csak beszerezni.

A megkétszerezés mögött több tényező is húzódhat. Az egyik, hogy régóta vártak a rajongók egy számozott folytatásra, mivel a Pre-Sequel és a Tales of the Borderlands csak arra volt jó, hogy átmenetileg csillapítsa az étvágyukat, de nem laktak tőlük jól. A másik ok a nagyszerű számok mögött, hogy hatalmas marketingkampány indult már el hónapokkal ezelőtt. Óriásplakátok, gameplay videók, ingyenes DLC és még rengeteg más platformon kaptunk ízelítőt a BL 3-mal kapcsolatban és ekkor még nem beszéltünk a "Twitch-hatásról". A legnagyobb videósok közül gyakorlatilag mindenki ezzel a játékkal játszott és játszik még mindig, sőt in-game lootokat is lehet szerezni csak azzal, hogy nézzük a közvetítéseiket.

Maga a játék egyébként az első értékelések alapján kifejezetten jó lett, mivel képes volt megújulni és nem csak grafikai fronton. Változatos küldetések, sosem látott mechanikák, őrült humor és egy hatalmas világ vár arra, hogy felfedezzük az utolsó elrejtett ládát is. Hiába abszurd néhány karakter, vagy fegyver, ezek mind-mind hozzájárulnak ahhoz, hogy Epic exkluzivitása ellenére ajánlott vétel legyen minden rajongó számára a Borderlands 3.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!