Sokkold a rendszert ezzel a Quest Warrior deckkel!

Sokkold a rendszert ezzel a Quest Warrior deckkel!

Az egyik legnépszerűtlenebb Questnek számít a Hack the System, de egy jó pakliban képes nagyszerű teljesítményre.

A Saviors of Uldum Questjei közül kiemelkedik a Shaman, a Paladin és a Druid Legendary lapja, de ez nem jelenti azt, hogy más hősök ne próbálkozhatnának azzal, hogy kinyerjék a maximum értéket ezekből a különleges kártyákból. A Warrior eddig egyértelműen a háttérbe szorult, ha a Questeket és használhatóságukat említettük, de itt van a Quest Bomb Warrior, amivel top Legendbe mentek az ázsiai szerveren!

あれっくす’s Legend #42 Quest Bomb Warrior

Deck kód: AAECAQcIyAP/A5AHoIADm5QDhKcD8qgD96gDC0uiBP8HnfACm/MC9PUCiIcDmpQDn6EDu6UD9qgDAA==

A Hack the System teljesítése nem lehetetlen feladat, de csak a két Wrenchcalibur valószínűleg nem elég ahhoz, hogy érdemes legyen belerakni egy sima Bomb Warriorba. Ezért döntött úgy az ázsiai kártyás, hogy a Sul'thraze-et és a Weapons Projectet is segítségül hívja, sőt még néhány fegyverbuffot is belecsempész a deckbe. A végeredmény egy Bomb Control Quest Warrior lett, amiben megtalálható a rengeteg leszedés, a Blastmaster Boom és még két Armored Goon, amivel főleg Arénában lehet találkozni.

A rengeteg fegyver mellé adja magát a hat manás lap, mivel a legrosszabb esetben is egy sima Boulderfist Ogrét szabadítottunk rá a boardra, de általában a +5 Armor az garantált, mivel mindig lesz fegyver a kezünkben. A Control Warriortól eltérően nem Dr. Boom, Mad Genius lesz a nyerő kártya a late game-ben, hanem a Hack the Systemből kapott új Hero Power, az Anraphet's Core. Két manáért idézhetünk egy 4/3-as lényt, ami elég jó üzletnek tűnik és a feltétel csak annyi, hogy támadjunk a hősünkkel. 

Nem ez a deck emeli fel a Hack the Systemet a legjobb Questek közé, de jó látni, hogy van olyan változat, ami képes használni ezt a lapot. Ha megvannak már a Bomb Warriorhoz szükséges kártyák, akkor egy kevés dust ráfordításával már össze is rakhatjuk a fenti listát. Akinek azonban túl sokat kéne rááldoznia, az inkább hanyagolja az egész koncepciót, mivel sokkal erősebb és stabilabb pakliba is lehet fektetni a megspórolt erőforrásokat.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!