Az Object 703 II taposhatja ki az utat a magas tierű két ágyús tankok előtt!

Az Object 703 II taposhatja ki az utat a magas tierű két ágyús tankok előtt!

A legújabb innováció a magas tierű dupla csövű harckocsikra fókuszál, amik egészen egyedi működési mechanikát is kapnak.

A játékban már van dupla csövű harckocsi, de csak alacsony tierben, és a magas szintű két ágyús harckocsik egészen más működési elvet fognak követni, mint az MTLS-1G14 névre hallgató amerikai könnyű harckocsi. A szuperteszt szerveren pedig már kezdetét is vette tesztelésük.

A magas tierű két ágyús harckocsik -mint amilyen Object 703 II- lövéseiket három módon adhatják le. Az első szerint normál egylövetű módban használják a lövegüket, tehát lőnek egyet, majd újratöltik a lövedéküket. A második szerint lőnek egyet, majd kisvártatva még egyet, akárcsak az olasz táras tankok, amik kedvük szerint váltogathatják az egylövetű és táras harci stílust. 

A két lövegű egységek azonban rendelkeznek egy harmadik tüzelési móddal is, aminek aktiválásához hosszan nyomva kell tartanunk a beállított gombot, majd meghatározott időn belül -ez az Object 703 II esetében körülbelül 5 másodperc- egyszerre adhatjuk le a két lövést.

Ti mit gondoltok a két lövegű harckocsik különleges tüzelési módjairól? Kipróbálnátok egy ilyen egységet?

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.