Bombariadó miatt kellett evakuálni az NA ECS kommentátorainak

Bombariadó miatt kellett evakuálni az NA ECS kommentátorainak

Szerencsére mindenki biztonságban van és még a meccs is folytatódhatott.

Tegnap tartották az ECS nyolcadik szezonjának amerikai összecsapásait, ahol a nyolcaddöntőben a Liquid és az eUnited csapott össze. Utóbbi csapat egyébként remekül játszott az első és az utolsó meccsen, így 1-1-ről próbálkozhattak Nuke-on. Ott végül ugyancsak a Liquid nyert, de a meccs közepe fele történt egy érdekes jelenet, ami mindenkinek elvonta a figyelmét az akciókról. Történt ugyanis, hogy a 20. körre fordulván a két kommentátor egyszer csak bejelentette, hogy egy bomba lehet kint. Persze a játékosok folytathatták a mérkőzést, hisz online játszottak a szériákat.

A santa monicai rendőrség, az alábbi Tweettel figyelmeztette a lakosokat:

Bardolph-ék teljesen nyugalommal elmagyarázták a helyzetet, majd egyszer csak felálltak és elhagyták az épületet. Szerencsére az ijedtségnél nagyobb dolog nem történt, ugyanis nem is egy rendes fenyegetés történt, csak egy kukában hagytak el egy táskát, amit a kiérkező tűzszerészek átnéztek.

Szerencsére a rendőrség nem a G2-t küldte ki, így hamar sikerült megtalálni a kukában heverő táskát, amit eltávolítottak. A stream persze nem folytatódhatott, így a Twitch chaten lehetett követni az eredményeket. A mai napon a Sharks-szal, míg a Cloud9 az NRG-vel küzd meg a döntős spotért. Reméljük ezúttal bombariadótól mentesen.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!