Az Early Acces még gondokkal küzdött, de a Gears 5 rekordokat döntött végül!

Az Early Acces még gondokkal küzdött, de a Gears 5 rekordokat döntött végül!

Szeptember 6-án jelent meg a korai hozzáférésű változat, amelynek indulása nem volt zökkenőmentes, de négy napra rá a játékosok bizalmat szavaztak a játéknak, és jól tették.

A The Coalition alkotása nagyot szakított idén, nem elég, hogy pozitív fogadtatása volt a játéknak, de a nyitóhétvégéje is nagyon erősre sikeredett. Xbox-on és Steamen ráadásul rekordokat sikerült felállítania.

A konzol hivatalos honlapján tették közzé, hogy az első hétvégén 3 milliónál is több játékos lépett be és tolta ezerrel a Gears 5-öt Xbox One-on és PC-n. Ha pedig a nyitóhetet vesszük górcső alá, akkor az új epizód megduplázta a Gears of War 2016-os teljesítményét, és még egy rekordot megdöntött. A 2012-es Halo 4 óta ezt az Xbox Game Studios által kiadott játékot játszották a legtöbben a premier utáni első héten.

PC-n viszont még nagyobb az eltérés, a Gears 5-nek sikerült megháromszoroznia az előző epizód eladásait, Steamen pedig az Xbox Game Studios címei közül a legjobb startot sikerült összehoznia, és ugyanezt mondhatja el magáról az Xbox Game Pass kapcsán is.

Szeptember 10. óta bárki beszerezheti a Gears 5-öt Xbox One-on és PC-n egyaránt.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!