Sietteti a dolgokat: off-meta Aggro Secret Paladin bemutató

Sokan unják már a meta deckeket, nekik lehet jó választás a gyors és olcsó Aggro Secret Paladin.

A Standard meta változatos és izgalmas, de elég drága összerakni a legerősebb paklikat. Dusthiány esetén két opció áll előttünk. Az egyik, hogy válogatunk a legerősebb paklik "budget" verzióiból. A másik, hogy szétnézünk az off-meta mezőnyben, ahol olyan értékes kincsekre bukkanhatunk, mint az Aggro Secret Paladin!

x15d's Aggro Secret Paladin

Deck kód: AAECAZ8FBowBrwTIBMD9AqCAA5+3AwyeAc8G7gavB63yAtj+Atn+Ar6YA46aA5CaA8ikA/2nAwA=

Aggro és Secret is egyszerre a fenti deck, de a kettő stílusból inkább utóbbi érvényesül. Rengeteg Secret és Secrettel kombózó kártyát találunk a harminc lap között. A Secretkeepert kötelező megtartani a kezdőkézben minden körülmény között, ahogy a Crystology is egy "must have" lap, ha szeretnénk gyorsan nyerni. A Secretekből sok van, de nem mindegy, hogy milyen sorrendben pakoljuk ki ezeket a speciális varázslatokat. Ha nagy a board, akkor a Never Surrender a legjobb választás, ha Priest jön szembe, akkor a Hidden Wisdomban lehet bízni.

Mivel egy nagyon gyors decknek számít a mostani mezőnyben az Aggro Secret Pala, ezért minden erőnkkel törekedni kell arra, hogy minél hamarabb megszerezzük a boardot. Ezután már csak meg kell tartani az asztalt, és kezdhetjük is faragni az ellenfél életerejét. Kézből csak a fegyverekkel és Leeroy Jenkisszel tudjuk befejezni a mérkőzéseket, ami mindössze öt lapot jelent. Ezért sem kell arra játszani, hogy majd egy-két kör alatt leburstöljük kézből az ellent, fokozatosan kell lenullázni az olcsó lényekkel és a Secretek segítségével.

Ha levonjuk SN1P-SN4P árát, egy olcsó deck képe rajzolódik ki előttünk, ami kellően izgalmas ahhoz, hogy elgondolkozzunk a legyártásán. Felelőtlenség lennel olyan jó számokat várni ettől a változattól, mint a Murloc, vagy Holy Wrath Paladinoktól, de Uther rajongói bátran tehetnek vele egy próbát.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


 

Kövess Minket!