Hirdetés

Ingyenes és megmarad: húzzátok be a zseniális GTA: San Andreast!

Új launcher, ingyenes GTA: SA. Kell ennél több?

Hirdetés

A Rockstar Games sem akar kimaradni a mai trendekből, ezért elkészítették az új launcherüket, ami a nem túl frappáns Rockstar Games Launcher nevet kapta. Az új indítóprogramhoz és felülethez természetesen hozzá kell szoktatni a játékosokat is, ezért limitált ideig teljesen ingyen letölthető a Grand Theft Auto: San Andreas, a világ egyik leghíresebb és legjobb játéka!

CJ kalandjain már meglátszódik az idő vasfoga, de a 2004 októberi játék még mindig az egyik legjobb a maga zsánerében. A nyílt világú akciójátékok már a GTA első részeivel kiépítették a rajongóbázisukat, de a legnagyobb áttörést kétségkívül a GTA: SA jelentette. Los Santos, San Fierrot és Las Venturast élmény felfedezni akár egy biciklivel, akár a megfelelő cheat kód bepötyögése után kapott tankkal. A játékrepülős pálya, az "Ah sh*t, here we go again", a "hesoyam" mindegyike beleírta magát a történelemkönyvekbe. A GTA: SA nem volt tökéletes játék, bár közel volt ahhoz. A mai napig egy egyedi és kihagyhatatlan élményt nyújt mindenkinek, nem érdemes lemaradni az akcióról. 

A Rockstar Games Lauchert innen tölthetitek le, majd néhány kattintással már be is húzható a GTA: SA. További Rockstar játékokat is meg lehet szerezni a RGL-en keresztül, mint a Max Payne 3, az LA Noire, vagy a GTA V. Hogy a launcher érkezése már előszele lenne a Red Dead Redemption 2 PC-s portjának azt nem tudni, de a hangok egyre erősebbek, és ekkora ziccert kár lenne kihagynia a kiadónak.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
1 db hozzászólás
  • Deathwing 8 hónapja
    here we go again csak nem rég lett meme^^,de a többivel egyetértek és köszi a linket. Gta San Andreast volt az utolsó gta játék,amivel még játszottam, mert utána sokáig Wowoztam. 1-2 .résszel nem játszottam, de 3 ,vice city és ezzel sokáig játszottam . Annó még nem volt netem, se jó Angolos, de mégis élveztem . 4-5.résszel még nem játszottam,mert ott volt a wow,most pedig lol,de a legtöbb kritika szerint San Andreast volt csúcspont . A Rockstar Games helyében készítenek egy reworköt.Történetet egy kicsit ki bővítenem , npc több lehetőséget,állatok és még sorolhatnám,de mindenképp maradjon 20.század hangulata.
    0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?