"Torzsi igazán erős játékos, le a kalappal előtte" - fer

Nehezen, de összejött  agyőzelem az MIBR számára a GAMERZONE ellen.

Gigászi küzdelemben maradt alul végül a GAMERZONE csapata az MIBR-ral szemben a V4 Future Sports Festival első napján. Mind a három pályán remekül játszottak  a magyarok, Infernot meg is tudták nyerni, de Train és Mirage már a brazilok győzelmével zárult. A mérkőzés után viszont még fer is elismerően nyilatkozott a GAMERZONE játékáról, torzsit külön kiemelve.

Még a BLAST Pro Series Los Angeles alatt azt mondtad, hogy örülnél ha újra kNg-vel játszhatnál. Milyen most a közös játék?

"2013-2014 környékén játszottunk már együtt és akkor nagyon szerettem, mert egy remek játékos, akinek nagyszerű morálja van. Korábban is próbáltuk már leigazolni, de különböző problémák miatt ez akkor nem jött össze. Most viszont itt van és nagyszerű vele játszani. Örülök, hogy itt van és biztos vagyok benne, hogy együtt újra történelmet írunk majd."

Mit gondolsz, mik azok a problémák, amiket a leginkább javítanotok kell, most hogy coldzera elment?

"Sokáig játszottunk coldzerával és kezdetben minden remekül is működött, voltak persze gondok a játékon belül, de ezek minden csapatnál jelen vannak. Egy idő után viszont már játékon kívül is rengeteg gondba ütköztünk. Együtt éltünk gyakorlatilag, együtt gyakoroltunk minden nap, pontosan ez volt az, aminek nem kellett volna megtörténnie. Nem az eredmények miatt alakultak ki ezek a problémák. Most kNg-vel próbáljuk megújítani a csapat, de van egy kis önbizalom hiányunk, veszítettünk néhány olyan versenyen, ahol sokkal többet vártunk magunktól. A pszichológusunkkal is sokat dolgozunk együtt, az a célunk most, hogy fejben újra erősek legyünk."

Itt a V4 Future Sports Festivalon kicsit nehezen kezdtétek meg a meccseteket. Elveszítették Infernot és Train is szoros volt. Mi volt a gond? Illetve mi a véleményed a magyar csapatról?

"Sok mindent kell még javítanunk Infernon. Nem igazán értjük még, mert gyakorlásokon jól megy a pálya, de élesben már sokkal rosszabb. A meccset megelőzően nem igazán volt időnk gyakorolni, ez talán kicsit nehezítette a dolgunkat. Inferno az egyik legrégebbi pálya, nem igazán változott rajta a meta, így csak arra kell rájönnünk hogyan játszhatjuk jobban. Sokszor rossz a kommunikációnk, ez legtöbbször az A lerakón látszik. Sokszor még úgy is gyenge az A védelmünk, ha négyen vagyunk ott. (...) Nem igazán ismertük az ellenfelünket, de az AWP-s játékosuk, torzsi igazán erős játékos, le a kalappal előtte. Nem csak meglepetésből kaptak el minket, igazán erősek és félelem nélkül játszanak. Nem számítottunk rá, hogy ennyire erősek lesznek. Trainen egész jó volt a támadó oldalunk, de a második pisztolykörben bedaráltak minket. Veszítettünk néhány olyan kört, amit nem kellett volna, de végül össze tudtuk szedni magunkat."

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!