Magához tért a VP, az MIBR pedig átgázolt a NiP csapatán - V4FSF csoportkör, 2. nap

Magához tért a VP, az MIBR pedig átgázolt a NiP csapatán - V4FSF csoportkör, 2. nap

Hosszabbításokból a második napon sem volt hiány.

A GAMERZONE és a Tricked már biztonságban érezhetik magukat a hétvégéig, utóbbi a negyeddöntőkbe, előbbi pedig az elődöntőkbe jutott tegnap. A többieknek viszont még játszaniuk kellett ma, nézzük is, hogy milyen eredmények születtek a csoportkör, második, egyben utolsó napján.

NiP vs adwokacik

A svéd és a lengyel csapat összecsapása nyitotta a napot, ahol bár az adwokacik nagy zárkózást mutatott be Trainen, Overpasson teljes csődöt mondtak. Az első pályán 11-4-ről tudták visszahozni a pályát 15-15-re, de aztán a hosszabbításban magasan erősebbek voltak a svédek. A legnagyobb gondjuk valószínűleg nem is az egy pályás hátrány volt, hanem az, hogy a NiP választása, azaz Overpass következett. 

Annak rendje és módja szerint, ki is tudtak építeni egy hatalmas előnyt az első félidőben. A térfélcserét követően pedig 4 kört zsinórban megnyerve CT-ből, 16-3-ra tudta a NiP behúzni a pályát és vele együtt a meccset is.

Virtus.pro vs E-RIVALS

Annak tükrében, hogy a VP gyengélkedik mostanában, az E-RIVALS pedig egy szoros és izgalmas meccset játszott tegnap a mouz ellen, sokan ezen a meccsen is a cseh csapat győzelmét várták. A Virtus.pro viszont a legjobbkor tért magához, nem akarták elengedni ezt a versenyt és sikerült is fordítaniuk az első napos eredményeiken. A csehek által választott Infernot könnyedén, 16-7-re tudták behúzni. Nagyon egyben volt a lengyel csapat, tökéletesen játszottak csapatként, amire már rég óta vártak a lengyel szurkolók. Mirage egy fokkal már nehezebben ment, az E-RIVALS 14-9-re tudott elhúzni, de az utolsó köröket nem sikerült összekaparniuk. Végül 16-14-re nyerte meg  apályát a VP, így az már biztos, hogy szombaton ők is ott lesznek a V4FSF CS:GO színpadán, méghozzá az MIBR vs NiP mérkőzés vesztesével szemben.

MIBR vs NiP

Elsőre talán úgy tűnhetett, hogy a brazil - svéd rangadó tét nélküli meccs volt, hiszen már mindketten bejutottak a legjobb négy közé. Az viszont koránt sem mindegy, hogy 1 győzelemmel a negyeddöntőkből kell indulniuk a rájátszásban vagy 2 győzelemmel rögtön az elődöntőkbe jutnak. 

A meccs pedig mivel mással, ha nem egy hosszabbításos pályával kezdődött volna? Mindkét csapat 10-5-ös támadó oldalt tudott játszani, aztán a hosszabbítás alatt is fej-fej mellett haladtak. Végül az MIBR húzta be Infernot, 22-20-ra.

FalleNék pedig Dust2-re is tovább tudták vinni lendületüket, zsinórban 5 körrel nyitották a pályát, majd egészen 12-3-ig tudtak menetelni. Nem sok esélye volt a svéd védelemnek a brazil támadások ellen, ahogy az is a NiP kiszámíthatatlanságát igazolja, hogy az első félidei három körükből, kettőt ecokörből nyertek. A pályát pedig a második játékrészben is sikerült uralnia a braziloknak, folyamatosan force körökre kényszerült a NiP, amik néha működni látszódtak egy pár másodpercig, de aztán az MIBR mindig behúzta a köröket. További három kört tudott csak összekalapozni a NiP, így az mouz után az MIBR jutott be az eldöntőkbe, míg a NiP szombaton folytatja majd a versenyt, a negyedöntőkből.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!