Kilenc Class, kilenc lap: ezek most a legnépszerűbbek

Kilenc Class, kilenc lap: ezek most a legnépszerűbbek

A class-specifikus lapok közül több is kiemelkedik a mezőnyből, ezeket mutatjuk meg nektek.

A Hearthstone minden hősének vannak jellegzetes, már-már legendás kártyái, amik álmatlan pillanatokat okoznak minden ellenfélnek. Ezek azok a lapok, amik megkerülhetetlenek, ha decket szeretnénk építeni, mivel túl jól illeszkednek minden változatba, hiába térnek el ezek a paklik stílusukban. Jöjjön a kilencek kilence, vagyis minden hős legtöbbször használt class-specifikus kártyája!

Warlock - EVIL Genius

Mivel a Lackey Lock kinőtte magát, ezért az EVIL Genius aranykorát éli. Egy haszontalan kis lényre, egy tojásra, vagy szükség esetén akár egy alacsony életerős minionra is elsüthető a Battlecry. Ez a két Lackey már elég érték ahhoz, hogy beáldozzunk érte valamit a boardon.

Összes Warlock pakli 76,9 %-ában fordul elő, ezeknek a győzelmi aránya 52,7 %

Priest - Psychopomp

A Resurrect, Quest és Combo változatokban is kötelező a Psychopompot játszani, mivel már akkor megéri a Battlecry, ha csak egy másik Psychopompot élesztünk újra. A Reborn effekt nagyon erős, főleg a Priestben, aki szereti, ha mindig van lény a boardon, amit buffolhat.

Összes Priest pakli 86,7 %-ában fordul elő, ezeknek a győzelmi aránya 53,8 %

Paladin - Truesilver Champion

A játék egyik legjobb fegyvere a Truesilver Champ, ami a Basic szettben került a Uther kezei közé. Egy erős leszedés, ami még gyógyít is minket, sőt kivégzésként is használható egy Murloc pakliban.

Összes Paladin pakli 88,2 %-ában fordul elő, ezeknek a győzelmi aránya 53,8 %

Hunter - Unleash the Hounds

Flexibilis kártya a rengetegszer nerfelt-buffolt Unleash, mivel a Midrange, Secret, Higlander és még a Mech verziókban is jó szolgálatot tesz. Általában egy nagy board leszedésére használjuk, de Rhinoval és Hyenával az oldalán akár a győzelmet is jelentheti.

Összes Hunter pakli 90,5 %-ában fordul elő, ezeknek a győzelmi aránya 55,9 %

Mage - Arcane Intellect

A laphúzások erősségének megállapításakor általában a Mage Arcane Intellectjét vesszük alapul. Három manáért húzunk két lapot, ami elég jó üzletnek tűnik, főleg akkor, ha a Sorcerer's Apprentice-szel még csökkentjük is a költségét.

Összes Mage pakli 90,6 %-ában fordul elő, ezeknek a győzelmi aránya 49,5 %

A következő oldalon megtaláljátok Valeera, Malfurion, Thrall és Garrosh legtöbbet használt lapját!

Druid - Wrath

Classic leszedés, ami két módon is használható. Ha szükség van a pakli pörgetésére, akkor szinte mindig a laphúzásért toljuk majd el, ha a túlélés a cél, akkor jöhet a három damage. Mivel most a Quest Druid az egyetlen igazi deck Malfurionhoz, így nem véletlen, hogy a Wrath is ennyire népszerű. A Token típusokban egyáltalán nincs szükség a Wrathre.

Összes Druid pakli 92,6 %-ában fordul elő, ezeknek a győzelmi aránya 52,5 %

Rogue - Backstab

Combo aktivátor, ami azonnal megállítja az első körös agressziót. Mostanában a legjobb célpontja a Murloc Tidecaller, de mindig találni olyan egy-két dropot, amire szívesen elsütjük. A klasszikus Backstab + SI: 7 Agent reméljük, még évekig velünk lesz, mivel ez adja a Rogue esszenciáját.

Összes Rogue pakli 93,1 %-ában fordul elő, ezeknek a győzelmi aránya 49,7 %

Warrior - Restless Mummy

Megkapta a Warrior a Restless Mummyt, ami a SoU egyik legerősebb lapjává nőtte ki magát. Négy manáért hat sebzést oszthatunk ki, így akár két három dropot is letakaríthatunk a boardról. Sokat köszönhet ennek a minionnak Garrosh, ezért is kötelező gyakorlatilag az összes változatban.

Összes Warrior pakli 93,3 %-ában fordul elő, ezeknek a győzelmi aránya 54,6 %

Shaman - Sludge Slurper

Lehet kevesen tudjátok, de a Sludge Slurper nevét már hetekkel a bemutatás előtt tudtuk, csak arról nem volt információnk, hogy pontosan mid tud majd a Murloc. Mára kiderült, hogy a Rise of Shadows egyik legjobb lapját üdvözölhetjük a kis békaemberben, ami őrületesen erős minden változatban.

Összes Shaman pakli 96,0 %-ában fordul elő, ezeknek a győzelmi aránya 53,9 %

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


 

Kövess Minket!