Bugok és idegesítő feature-ök: elrajtolt a Tombs of Terror és az új Brawl

Játékos legyen a talpán, akinek van türelme ilyen formában játszani a Tombs of Terrorral, vagy az új Tavern Brawllal.

Végre elkölthetünk 2800 aranyat Solo Adventure-re, vagy akár 19,99 eurót / dollárt is rááldozhatunk erre a régi-új játékmódra. Cserében kapunk 15 Saviors of Uldum pakkot, menő hátlapokat (Normal és Heroic), sőt az utolsó Boss likvidálása után egy Golden Classic pakk is üti a markunk. Nem tűnik az évszázad üzletének, de az arany lapok sokaknak jól jönnek, mivel a dustra nagy szükség van. Hiába az egyedi dual-class hősök, ha idegesítő feature-ökkel telepakolták a Tombs of Terrort.

Felugró beszélgetések

Talán a legnagyobb tömeg által kritizált feature, a véletlenszerű pillanatokban felugró bölcsességek a board baloldalán. Ezeket oké, hogy nem lehet átléptetni első alkalommal, de a későbbi runok során is újra és újra végig kell hallgatni és meg kell várni, mire eltűnik. Lehet, hogy sokaknak igenis tetszik ez a "kis színes", de fogadjuk el, hogy a skipelés lehetőségét akkor sem szabad elengednie a Blizzardnak. Időt húz, mobilnetet fogyaszt és unalmas sokadik alkalommal.

Többperces animációk Plague Lord ellen

Why does The Gatling Wand take 7 whole minutes to deal 100 damage to a Plague Lord? from r/hearthstone

A magyarázat erre a jelenségre, hogy a játék minden Plague Lordot ért sebzés után ellenőrzi, hogy a Boss életereje elérte-e a fázisváltás határát. Ezek 200 és 100 életerőnél aktiválódnak, így minden egyes kis sebzés hosszú másodpercekig tart. Sebzés, ellenőrzés, következtetés, sebzés, ellenőrzés, következtetés és ez így megy tovább. Nem csak a Gatling Wandnál figyelhető meg ez a jelenség, egyszerű kis Hero Power sebzésnél is hasonló játszódik le. (Tapasztaltam - szerk.)

Végül még két kép, amit megosztottak a legnagyobb közösségi fórumon.

Tavern Brawl Hero Power bug

A heti kocsmai bunyóban csak Basic, Classic és Rare kártyák használhatóak, így rengetegen a Huntert választották. Nem számítottak azonban arra, hogy a Steady Shot is kártyaként kerül majd a kezükbe, amit kijátszhatónak jelez ugyan a játék, de nem lehet vele érdemben semmit kezdeni. Ott világít zölden és foglalja a helyet. A hiba akkor jelentkezik, ha automatikusan a gépre bízzuk, hogy feltöltse a 30 lapos paklit. Néha még egy Mirror Image token is kikerül a boardra az első körben, szintén az "auto-complete" hiba miatt. Ezeken nem kell meglepődni, most már tudjátok, mi okozza ezeket az anomáliákat.

Reméljük a Blizzard hamarosan javítja a problémás funkciókat és végre teljes valójában élvezhetjük mind a Tombs of Terrort, mind az eheti Tavern Brawlt.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


 

Kövess Minket!