A meccsek felét kispadról nézi végig ez a hős, mégsem ő a legutáltabb!

A meccsek felét kispadról nézi végig ez a hős, mégsem ő a legutáltabb!

Van egy hős, aki a meccsek felét a kispadról nézi végig, és van valaki, akit még nála is gyakrabban küldünk pihenőre!

Nézzük szépen sorban, hogy kikről is van szó, és hogy mit is tudnak ezek a karakter statisztikailag. Első szóban forgó hősünk, aki a meccset felét kispadon tölti egy rendkívül megosztó karakter. Van, aki szereti, mások kifejezetten utálják, és minden harmadik LoL-os memenek ő az alapanyaga.
Így van, Yasuo az. A középső ösvényen ugyan ő a legnépszerűbb hős a maga 11,52%-os eredményével, még akkor is, ha győzelmi aránya csupán 49,28%-on áll. A felső ösvényen már kevésbé kedvelt, mindössze 4,3%-ot tud felmutatni 49,75-os győzelmi aránnyal.

Népszerűség ide vagy oda, a karakter mindig is megosztó személyiség volt a játékosok szemében, utoljára a 9.14-es frissítésben javítottak egy hibát a W képességén, ezt megelőzően a 9.9 során szintén egy bug fixet eszközöltek, csak ekkor a Q képességén. Statisztikáját is érintő változtatást még a szezon elején, a 9.4-ben kapott. A karakter kitiltási aránya 49,16% a jelenlegi adatok szerint, így mondhatni minden második meccset a kispadról néz végig.De van egy hős, aki nála sokkal nagyobb ellenszenvet élvez, ugyanis a mérkőzések 65,86%-ában kitiltjuk! Ez a hős pedig még mindig Pyke! A környezeti tényezők nem változtak elegendőt, az összes divíziót egybevetve a hős kitiltási aránya közel 86%!A hónap elején már beszéltünk róla, hisz akkor is rendkívül magas, 66% feletti kitiltási mutatója volt a karakternek, ellenben ez azóta sem változott, pedig már közel 3 hét telt el az ominózus eset óta. A karakter egyébként 12,5%-os népszerűségnek örvend és cserébe 50,76%-os győzelmi rátát tud felmutatni.

Az adatokat az op.gg oldaláról gyűjtöttük le szeptember 19-én, a 9.18-as frissítés alatt.

Ti melyik karaktert tiltjátok ki a leggyakrabban?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

 

Kövess Minket!