Elhunyt barátjuk és társuk tiszteletére szervezne LAN-t az ír közösség

Elhunyt barátjuk és társuk tiszteletére szervezne LAN-t az ír közösség

Példaértékűen összetartó az ír közösség.

A V4FSF nézői az elmúlt két napban láthatták játszani az E-RIVALS csapatát és soraik között az ír conoR-t. Sajnos azonban igazán nagy és erős ír CS:GO-ról nem beszélhetünk. Igazán magas szintre sosem jutottak el az ír játékosok, ettől függetlenül mégis példamutató az közösség összetartása.

Pat "PDOGG" Kelly 23 éves, elkötelezett játékos volt, aki folyamatosan feltűnt az ICL vagyis az Irish Challenger League mérkőzésein. PDOGG sajnos életét vesztette szeptember elején egy hollandiai kirándulás során, társai, barátai most előtte szeretnének tisztelegni azzal, hogy szerveznek egy neki dedikált LAN-t. 

A mérkőzéseket több helyi streamer is közvetíteni fogja, az adások ideje alatt befolyt összegek pedig Pat családjához mennek majd. A verseny megszervezéséhez azonban a közösség segítségét kérték. A cél 300 font összegyűjtése volt, pár napa alatt viszont ennek az összegnek már több, mint a dupláját hozták össze az adakozók. 

Példaértékű, hogy egy világszinten ennyire kicsi közösség is mennyire segítőkész és elismerésre méltó tud lenni. Bízom benne, hogy a lehető legjobb versenyt sikerül majd összehozniuk elhunyt társuk emlékére.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!