32 600 Ft helyett ingyen: 6 Batman játékra csaphatunk le limitált ideig!

Az Epic Games Store nem bízta a véletlenre, hat játékot kínálnak teljesen ingyen.

Eddig is kedveskedett nekünk az Epic Games Store ingyenes játékcsomagokkal, de a mostani dupla Batman bundle-lel feltették az "i"-re a pontot. A Batman: Arkham Collection és a LEGO Batman Trilogyt teljesen ingyenesen adhatjuk hozzá a könyvtárunkhoz, majd tölthetjük is le néhány kattintás után. Az akció limitált ideig tart csak, érdemes sietni!

Batman: Arkham Collection

A Batman: Arkham Asylummal indult hódító útjára az Arkham sorozat, aminek mindegyik darabja erősen ajánlottnak számít az akciójátékok rajongóinak. Batman karakterét szinte mindenki ismeri a világon, de a videojátékok világában nem igazán volt átütő sikere. 2009-ben a Rocksteady Studio gondolt egy nagyot és életre keltette Gotham Cityt, benne a Denevéremberrek és Jokerrel, akinek Mark Hamill (Luke Skywalker) kölcsönzi a hangját. A zseniális színészi alakítás mellett izgalmas fejtörők, pazar akciók és rengeteg tartalom vár ránk, mind az Arkham Asylumban, mind a folytatásokban. A Collectionben összesen három játék található: a már említett Arkham Asylum, az Arkham City és az Arkham Knight. 

LEGO Batman Trilogy

A LEGO játékadaptációk mára már teljesen elfogadottá váltak, elég csak az Avengers, Lord of the Rings, vagy Harry Potter sorozatra gondolni. A Batman sorozat építőkockás változata az egyik első a licencelt játékok között és az Epic Games Store az összes PC-n megjelentet teljesen ingyen kínálja most nekünk. Az őrült humor, az egyszerű játékmenet, a fantasztikusan felépített LEGO világ természetesen nem hiányozhat a LEGO Batman trilógiából sem. Ahogy azt a neve is elárulja, három részt tölthetünk le a webáruházból: a LEGO Batman: The Videogame-et, a LEGO Batman 2: DC Super Heroest és a LEGO Batman 3: Beyond Gothamet.

Mind a hat játékot csak szeptember 26-ig lehet ingyen hozzáadni a könyvtárunkhoz, utána ismét fizetni kell érte. (Valószínű nem 32 600 forintot, mint amennyi most a teljes ára az EGS-en, de jó néhány 1000 forintot biztosan.) Siessetek, amíg még él az akció!

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!
 

Kövess Minket!