Legendába Quest Mage-dzsel? Kibler kezében ez sem lehetetlen!

Hiába gyenge a Quest Mage, Kibler valahogyan eljutott vele Legendig.

Brian Kibler a Hearthstone egyik legismertebb arca és hangja, de kevesen tudják, hogy minden évben a versenyszférában is van jelenése játékosként. Igazán nagy eredményt nem ért el soha, nem is ezért rajonganak érte világszerte. Streamjein szórakoztató paklikkal játszik és sosem tudni, hogy aranyos kutyusa mikor tűnik fel a háttérben. Az elmúlt napokban Quest Mage-dzsel próbálkozott a Legendbe vezető úton, ami össze is jött neki. Mutatjuk az off-meta decket!

Kibler's Legend Quest Mage

Deck kód: AAECAf0ECHHtBLgIoIADyIcD4p8DuaUDiKkDC6sE5gSWBbwIn5sD4psD/50DvqQDv6QDu6UD9KsDAA==

A lista alapja a Cyclone Mage, amit természetesen nem Kibler talált fel, de ő fejlesztette tovább az új Saviors of Uldum lapokkal. A Dune Sculptur, a Flame Ward, az Ancient Mysteries, az Arcane Flakmage és a Questing Explorer érkezett meg a Raid the Sky Temple mellé, így áll össze most a Cyclone Quest változat. A lényeg, hogy minél több spellt kijátsszunk a Mana Cyclone előtt, amivel a korai szakaszban kontrollálhatjuk a boardot, ami megalapozza, hogy a későbbiekben ne legyen gond, amikor az Archmage Antonidasszal megpróbáljuk befejezni a meccset. 

A Secreteket nem mindig tudja az ellenfél körbe játszani, a Questből kapott új Hero Power további random varázslattokkal tölti újra a kezünket. A Random szócska talán túlságosan is sokszor szerepel a 30 lap feliratain, de pont ezért retteghet a decktől minden ellenfél. Nagyon sok opció van minden körben, mivel szinte kizárólag olcsó lapokból áll össze a pakli és a kombókat sem könnyű mindig észrevenni. Kibler 84 mérkőzést játszott a Quest Mage-dzsel, ebből 57-et nyert meg. A 68 %-os győzelmi arány messze nem mutatja azt, hogy mire is képes valójában a deck, de hasonló sorozatot bárki ki tud fogni, ha tökéletesen játszik és a szerencse is melléáll.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


 

Kövess Minket!