Brutálisan erős deckek a heti Tavern Brawlhoz: ezekkel gyerekjáték farmolni

Brutálisan erős deckek a heti Tavern Brawlhoz: ezekkel gyerekjáték farmolni

A heti Tavern Brawlhoz mutatunk két nagyon erős decket.

Kizárólag Basic, Common és Rare lapokat használhatunk a heti Tavern Brawlhoz, azonban ezek a szabályok pont segítenek abban, hogy néhány deck kiemelkedjen a tömegből. A Tinyfin mókázáshoz mutatunk két olyan változatot, amik már bizonyítottak élesben. Főszerepben a Secret Mage és a Mech Hunter!

Mech Hunter - 73,8 %-os győzelmi arány

Deck kód: AAEBAR8AD4wPlA/bD+APhBCFEI4Q4vUCmfcCmPsC9v0C1/4CiYADzIEDtpwDAA==

A rengeteg Mech kiválóan kombózik egymással, ezt már élesben is tapasztalhattuk a Standard ranked meccseken. Alig-alig esett ki néhány lap a jól ismert Mech Hunterből, miközben a Wild formátumnak köszönhetően bekerült a Jeeves, a Metaltooth Leaper és a Mechwarper, amik jelentősen megtolják a paklit. Nem kell sokat gondolkozni, kiszórjuk a kezünkből az összes lapot aztán lesz, ami lesz. Laphúzásban csak a Jeeves segít, ezért viszonylag gyorsan kifogyhat a kezünk, de annyira erősek az early game Mechek, hogy általában 4-5 kör alatt pontot tehetünk a meccsek végére.

Secret Mage - 83,9 %-os győzelmi arány

Deck kód: AAEBAf0EAA9xuwKrBOwF9w2JDte2Auu6Aoe9AsHBAo/TAr6kA7+kA92pA/SrAwA=

Mit lehet leírni egy olyan deckről, ami 80 % feletti winrate-re képes? A Kabal Crystal Runner, a Cloud Prince és a rengeteg Secret mindent képes legyőzni, mivel a túlélés nem lehet akadály, a burst sebzés garantált, az ingyenes Kabal Crystal Runnerek simán tartják a boardot, főleg ha sikerül a Duplicate-tel megsokszorozni a számukat. A Secret Mage alapból a legerősebb deck a Wild metában, de ebben a Tavern Brawlban még egyértelműbb a változat fölénye az ellenfelekhez képest.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


 

Kövess Minket!