Bluerzor mellé leigazolták Vizicsacsi egykori magyar csapattársát!

Bluerzor mellé leigazolták Vizicsacsi egykori magyar csapattársát!

Megérte próbálkoznia a magyar toposnak, mivel szerződést kapott a GamersOrigintől.

2013 augusztusában alakult meg a Unicorns of Love csapata, aminek első kezdőcsapatában feltűnt Hylissang, Vardags, Sheepy, a LoL világbajnokságra első magyar játékosként kijutó Vizicsacsi és Xodiaz is. Ha nem mond sokat nektek utóbbi neve, akkor kapaszkodjatok meg, mivel ő nem más, mint Tóth "kußu" Viktor, aki Facebook oldalán jelentette be, hogy a GamersOrigin csapatát erősíti majd a jövőben!

Kußu nemzetközi pályafutása viszonylag gyorsan véget ért, mivel 2014-ben hazatért Magyarországra, hogy a Wonder Stag e-Sports csapatát erősítse. A WSE után maradt itthon és 2016-ban a RIFT Esports mezében láthattuk játszani, majd 2018-ban váltott top lane-re. Még 2016 során behúzta csapatával a Magyar Elit Bajnokság első szezonjának 3-4. helyezését, amit a következő évben megismételtek. 2018-ban hatalmas formában játszott a RIFT, amiben kußunak is nagy szerepe volt. A V4 Future Sports Festival magyar kvalifikációját megnyerték, majd az offline döntőben is kijött nekik a lépés. Az erős mezőnyben 3-4. helyen végeztek, ezzel 37 500 euróval gazdagodtak. A magyar játékos 2019-ben váltott és a frissen megalakult Grim Ravenshez szerződött, de alig pár hónap után elváltak az útjaik. Most már tudjuk, hogy a GamersOrigin tryoutjai miatt hagyta el a magyar csapatot kußu, aki végül nagyszerűen teljesített ezeken a "teszteken", így ha egyelőre rövid időre is, de a GamersOriginben folytathatja karrierjét. Bluerzor a dzsungelben már nagyon szép eredményeket ért el a francia csapatnál, most kußun múlik, hogy mit tud kihozni ebből a hatalmas lehetőségből.

A fenti videó alapján az biztosan kijelenthető, hogy profi környezetben készülhet a mérkőzésekre bluerzor és kußu is, mivel most adták át a csapat párizsi főhadiszállását. 900 négyzetméteren, a belváros szívében található a komplexum, ahol tényleg minden adott ahhoz, hogy maximalizálják a játékosokban rejlő potenciált. Gratuálunk kußunak és reméljük, hogy bluerzor oldalán szép sikerek várnak rá a francia ligában és az EU Mastersben egyaránt! 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

 

Kövess Minket!