Végletekig kiélezett meccsen játszott döntetlent a BP5 és a Salamander! - V4FSF gálamérkőzés

Végletekig kiélezett meccsen játszott döntetlent a BP5 és a Salamander! - V4FSF gálamérkőzés

Az MNEB döntő visszavágója vezette fel a V4FSF CS:GO negyeddöntőit.

Az április MNEB döntő elevenedett meg előttünk a V4 Future Sports Festival CS:GO versenyének elődöntőjén. A Salamander Gaming és a Budapest Five játszotta a gálamérkőzést, ami mindkét pályán egy roppant izgalmas meccsnek ígérkezett.

Mirage és Train lettek a meccs pályái a vétók után, de legnagyobb meglepetésünkre a Salamander választotta Mirage-t, míg Train a BP5 pályája volt. Mégis úgy alakult, hogy a csapatok egymás pályáit tudták megnyerni.

A BP5 brutális CT oldallal kezdte a játékot Mirage-on, alig tudott néhány kört elhúzni előlük a torzsival játszó Salamander. Bzt egészsége még nem 100%-os, így a GAMERZONE játékosa ugrott be  ahelyére. Mirage-on viszont még a fer által megdicsért torzsi is kevés volt a BP5 ellen, a második félidő kezdetével hamar lezárták a pályát gabessonék.
16-9-es Mirage után, úgy tűnt, hogy Traint is be tudja majd húzni a Budapest Five, hiszen az első félidőben hat kört is sikerült nyerniük a támadó oldalról. A legtöbb pályán ez nem lenne különösebben jó eredmény, de Train támadó oldalán ez már több, mint jó.

Úgy látszik viszont, hogy a magyarok másképpen játsszák ezt a pályát, mert a Salamander is T-ben volt erősebb. Hat körös vezetést is ki tudtak építeni, amire ugyan rákontrázott a BP5, az utolsó körökben mégis flashék voltak erősebbek. Egymás után többször is gyors A-t játszottak, ami remekül működött a CT-kel szemben. Egy izgalmas, igazságos döntetlennel végződő gálameccset játszottak a csapatok, felvezetve ezzel a negyeddöntőket, ahol elsőként a Virtus.pro és a NiP küzd majd meg, utánuk pedig a Tricked és az adwokacik következik. 

Nézd meg esporthuCS élő videóját a www.twitch.tv weboldalon

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!