Két pálya alatt ejtette ki a Virtus.pro a NiP-et!

Két pálya alatt ejtette ki a Virtus.pro a NiP-et!

Nem működött a NiP magic, kiestek a svédek.

Az MNEB döntő visszavágójának is beillő BP5 vs Salamander gálamérkőzés nyitotta meg a V4FSF rájátszását. Igazságos döntetlent sikerült elérni a csapatoknak, az első negyeddöntő csapatai, a Virtus.pro és a NiP viszont már koránt sem elégedett meg egy "barátságos" végeredménnyel.

Mirage

Sok meglepetést nem okozott a pálya, viszonylag simán húzta be a VP. Nem mintha a lengyelek nagyon erősek lennének  a jelenlegi felállásukkal, de a NiP híresen rossz Mirage-on. Nem is igazén szokták játszani, a Virtus.pro pedig tökéletesen ki is használta a svédek hátrányát. 10-5-ös félidőt tudtak játszani a lengyelek, ami után rövid ideig úgy tűnt, hogy újra megtörténik a NiP magic, de végül 16-9-es végeredménnyel a Virtus.pro húzta be a pályát. 

Nuke

Ha valahol, akkor Nuke-on visszahozhatták volna a svédek a meccset. Igaz, hogy a kedvezőtlenebb T oldalon kezdtek, de így is öt kört tudtak nyerni az első félidőben. Több, mint elég is lehetett volna ez a CT oldalhoz érve, ám a védelmük enyhén szólva is katasztrofális volt. Egyik lerakón sem tudtak igazán eredményesen védekezni, de megint úgy tűnt, hogy a NiP magic megmenteni a csapatot. Hatalmas zárkózásba kezdtek a svédek, 15-5-ről 15-14-ig hozták vissza, de a legutolsó pillanatban alulmaradtak a lengyelekkel szemben. 
16-14-gyel zárták Nuke-ot, a NiP kiesett a Virtus.pro pedig a lengyel szurkolók hatalmas ünneplése közepette jutott tovább a legjobb négy közé. Holnap játsszák majd az elődöntőjüket, ahol a mousesports csapatával találkoznak majd.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!