Hatalmas összeget fizetett az Epic Games  a Controlért!

Hatalmas összeget fizetett az Epic Games a Controlért!

Nyilvánosságra hozták az összeget, amiért az Epic Games megvette a Controlt.

A Remedy és az 505 Games singleplayer akciójátéka kizárólag az Epic Games Store-on vásároható meg. A Controlért jelentős összeget hagyott ott a Tencent többségi tulajdonában lévő vállalat, ami nem titok többé!

A 9,49 millió eurós árat kizárólag csak az Epic Games fizette a forgalmazásért. Magyar forintban több, mint 3 milliárdot hagyott ott a Controlért a cég, amiből 55 %, azaz több, mint 1,5 milliárd landolt az 505 Games bankszámláján. A kiadó ezzel garantáltan jól járt, a játékosoknak meg muszáj beletörődnie ebbe az üzletbe. Az Epic Games Store még mindig csábító a fejlesztőknek / kiadóknak, mivel az értékesítésekből befolyó bevételek 18 %-kal magasabbak, mint a konkurens Steam esetében.

A Control augusztus 27-én jelent meg a PC-s webáruházban (továbbá az Xbox és PlayStation boltjaiban), és azóta is 59,99 euróért vesztegetik. Ez nem kevés pénz, de az élmény meglepően jó, amit cserébe kapunk. A történet, a grafika és a játékmenet is tartogat meglepetéseket, így kifejezetten ajánlott mindenkinek a Control, akinek nem hiányzik a multi, a coop és a new game+ játékmód. 

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!
 

Kövess Minket!