Hotfixeltek néhány idegesítő hibát a tegnapi patchben!

Hotfixeltek néhány idegesítő hibát a tegnapi patchben!

Viszonylag gyorsan reagált a Blizzard a Tombs of Terror és más hibákra!

Mi is meg megírtuk, hogy nem volt tökéletes a Tombs of Terror indulása. A legidegesítőbb hibákat szerencsére javította a Blizzard, így végre teljes élményt kapunk, ha kipengetjük a szárnyankénti 700 goldot, vagy a 19,99 eurót a Solo Adventure-ért.

A 15.0-s frissítés emelte be a játékba a Tombs of Terrort és a Saviors of Uldum kiegészítő új lapjait. A grafikai és játékmechanikai anomálikat mostanra sikerült átlátni és kijavítani. Mutatjuk a hotfixek listáját:

  • A Titanic Lackey félig felhős rajza már a múlté, ismét teljes valójában csodálhatjuk meg a tervező munkáját
  • Más lapok rajzát és animációját is frissítették, elméletileg most már nem találunk semmilyen hibát a vizuális megjelenítésben
  • Észlelték a Plague Lord életerjének bugolását is, aminek köszönhetően mindig visszaállt eredeti értékre a Boss HP-ja. Ennek a megoldása is megérkezett már a szerverekre

A frissítés hatására lehetnek még anomáliák a fejlesztők szerint, de ezek magát a játékot nem befolyásolják mechanikailag. A mobilosoknak javasoljuk, hogy telepítsék újra az egész játékot. Ha wifiről nem megy, akkor a mobilnetet hívjátok segítségül, általában ez a módszer működni szokott.

A Tombs of Terror első két szárnya már játszható, sőt az elsőt teljesen ingyen próbálhatjuk ki. A további kalandok hetente jelennek majd meg, a jutalom természetesen nem marad el. Összesen 15 Saviors of Uldum pakk és egy 1 Golden Classic pakk üti a markunk, ha az utolsó Bosst is legyűrtűk, ami 2800 goldért nem az évszázad üzlete, de a Golden pakkból lehet nagyot szakítani, ha szerencsénk van.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


 

Kövess Minket!