Hirdetés

Hotfixeltek néhány idegesítő hibát a tegnapi patchben!

Viszonylag gyorsan reagált a Blizzard a Tombs of Terror és más hibákra!

Hirdetés

Mi is meg megírtuk, hogy nem volt tökéletes a Tombs of Terror indulása. A legidegesítőbb hibákat szerencsére javította a Blizzard, így végre teljes élményt kapunk, ha kipengetjük a szárnyankénti 700 goldot, vagy a 19,99 eurót a Solo Adventure-ért.

A 15.0-s frissítés emelte be a játékba a Tombs of Terrort és a Saviors of Uldum kiegészítő új lapjait. A grafikai és játékmechanikai anomálikat mostanra sikerült átlátni és kijavítani. Mutatjuk a hotfixek listáját:

  • A Titanic Lackey félig felhős rajza már a múlté, ismét teljes valójában csodálhatjuk meg a tervező munkáját
  • Más lapok rajzát és animációját is frissítették, elméletileg most már nem találunk semmilyen hibát a vizuális megjelenítésben
  • Észlelték a Plague Lord életerjének bugolását is, aminek köszönhetően mindig visszaállt eredeti értékre a Boss HP-ja. Ennek a megoldása is megérkezett már a szerverekre

A frissítés hatására lehetnek még anomáliák a fejlesztők szerint, de ezek magát a játékot nem befolyásolják mechanikailag. A mobilosoknak javasoljuk, hogy telepítsék újra az egész játékot. Ha wifiről nem megy, akkor a mobilnetet hívjátok segítségül, általában ez a módszer működni szokott.

A Tombs of Terror első két szárnya már játszható, sőt az elsőt teljesen ingyen próbálhatjuk ki. A további kalandok hetente jelennek majd meg, a jutalom természetesen nem marad el. Összesen 15 Saviors of Uldum pakk és egy 1 Golden Classic pakk üti a markunk, ha az utolsó Bosst is legyűrtűk, ami 2800 goldért nem az évszázad üzlete, de a Golden pakkból lehet nagyot szakítani, ha szerencsénk van.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


 

Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?