Hirdetés

Túl sokat gyengítettek rajta, érkezik az Akali buff

A 9.18 során gyengített Akalinak érkezik az erősítés.

Hirdetés

A 9.18-as frissítésben Akalit gyengítették, oly annyira, hogy statisztikailag ő lett a legalacsonyabb győzelmi aránnyal rendelkező középső ösvényes. Ennek köszönhetően pedig népszerűsége is visszaesett."Akárcsak Aatrox esetében, úgy Akalinál is a profi játékokra koncentráltak a változtatásokkal. Főképp a 11. szinten kapott hirtelen erejét szerették volna kicsit visszább szorítani. Így az ultija mostantól nem kábítja el az ellenfeleit 0,5 másodpercre. Továbbá az R2 maximális sebzése 255/450/645 (+0,9 varázserő) értékről 195/420/645 (+0,9 varázserő)-re csökkent. Mindemellett ha ez még nem lenne elég, a képesség töltési ideje 120/110/100-ról 160/130/100 másodpercre nőtt."

Ugyan már nem 43%, hanem 45% a győzelmi aránya, ez nem segít azon, hogy előrébb lépjen a középső ösvényesek között, sajnos még mindig ő a sereghajtó.

A fejlesztők azonban terveznek neki egy kis erősítést adni, érezhető, hogy keresik azt az arany középutat, amit Ryze esetében is több éven át kergettek. Nem kell óriási változtatásokra gondolni, ugyanis csak az ultija második használatánál a minimum sebzés 65/140/215-ről 85/150/215-re nőtt.Az, hogy ez statisztikailag, vagy ténylegesen az erejében mennyire fog megmutatkozni, a 9.19-es frissítés során kiderül, már ha addig is nem törlik el a változtatást, vagy nem gondolják meg magukat a fejlesztők. A 9.19-es frissítés szeptember 25-én érkezik az élő szerverekre.

Ti mit gondoltok Akali jelenleg helyzetéről?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

 

Hirdetés
2 db hozzászólás
  • Deathwing 8 hónapja
    Kezdődik -.- .
    0 0 Válasz
  • cstomi468 8 hónapja
    Igen nem lehetett rájönni hogy amúgy sem lessz egy leányálom vele mert egy oda b.szó nerfet kapott. Csak a statisztika a lényeg nemtudom de ha jól láttam nem keveset sítak anno pbe-n is hohy ez egy sz.r nem így ne enyit ne ilyen ütemben látszik hogy odafigyelnek az emberre mert a tft vel meg a... Örökévalók hüjeség kell. Melette megjegyzem azért szar a stat mert eddig minden szellemileg oda nem illő ember használta mist meg rájönnek hogy játszani is tudni kéne vele meg hogy nem egy yi vagy egy garen nem 1-2 akalit láttam az elmult időben akik tudtak vele játszani és domináltak nem melessleg nekem us 5/4 es a statom a nerf óta mindig is ot volt van és lessz a legerősebbek között és csak ismételni tudom magam nem kell mindenhiva hozni a másik tanulj meg vele játszani ez az a karakter amihez hosszú az út a fejlődéshez de megéri
    0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?