Hamarosan érkezik a TFT match historyja!

Elárulták, hogy mikor várható a TFT match historyja!

A legutóbbi Kérdezz a Riottól kapcsán sok érdekes információt elárultak a fejlesztők. Volt szó az idei szezon végéről, az ARURF visszatéréséről, arról, hogy mitől függ, hogy egy hősnek lesz-e manája vagy sem és végezetül arról is, hogy a Teamfight Tactics match history mikor várható.

A legújabb játékmód még béta verziós és helyenként érezhető is, hogy gyerek cipőben jár, de a fejlesztők mindent elkövetnek azért, hogy a spectator mode és a match history minél hamarabb megérkezzen, hogy versenyeket is tudjanak építeni erre nagyobb jelleggel, mint a Twitch Rivals. A játékmód mindenesetre enélkül is elég kedveltnek mondható, hisz annak ellenére, hogy milyen funkciók hiányoznak belőle, elég szép számmal játszanak vele, ráadásul elég nagy nevek is.

A jó hír, hogy a match history tesztelése már zajlik a PBE-ben, és ha minden rendben megy, hamarosan megérkezik az élő szerverekre is! A fejlesztők szeretnék, ha a 9.19-es frissítés során tudnák élesíteni is, így tehát szeptember 25 és október 9 között várható az érkezése!

Ti milyen gyakran játszotok a játékmóddal?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

 

Kövess Minket!