Hirdetés

Kikapott a címvédő, megvan a V4FSF első nagy meglepetése!

Véget ért a V4FSF első elődöntője.

Hirdetés

Őrületes hangulattal és a CS:GO egyik legnépszerűbb, leginkább kedvelt és tisztelt veteránjának, pasha-nak a szerepelésével indult el a V4 Future Sports Festival első elődöntője. Legtöbben persze azt várták, hogy a címvédő mousesports simán behúzza a meccset, nézzük, hogy tényleg így történt-e.

Mirage

Nehéz volt szóhoz jutni meccs közben, a lengyel csapat egyszerűen sokkolta a mousesports csapatát és szurkolóit. 12-3-as félidőt tudtak zárni Mirage támadó oldaláról, a második játékrészben pedig négy gyors körrel azonnal lezárták a meccset. Egyszerűen semmi nem működött a mouznak, húztak egy váratlant és három AWP-vel játszottak, akkor tudtak köröket hozni, de ezt is hamar büntették a lengyelek.

Inferno

A második pályán már mintha egy teljesen másik meccset játszottak volna. Erősen kezdett a mouz, brutális védelemmel álltak fel mindkét lerakón, a VP játékosai pedig sokat hibáztak, az 1v1 helyzetekben is rendre alulmaradtak. Ennek ellenére mégis tartani tudták magukat, sőt három körös előnnyel a zsebükben érkeztek a második pisztolykörhöz. 

Hatalmas erővel kezdték meg a lengyelek a második félidőt, többször is meg tudták nyerni az 1vX helyzeteket, így egészen 12-6-ig tudtak elhúzni. Hatalmas zárkózásba kezdett a mouz, még éppen idejében. 13-13-ig tudtak felzárkózni, a meccspontja jelentő 15. körig mégis a VP jutott el. Két meccspontja volt a lengyeleknek, amiből a másodikat győzelemre is tudták váltani.

2-0-ára tudott nyerni a Virtus.pro, így ők már fixen a döntőben vannak, míg a tavalyi címvédő mousesports a legjobb négy közül volt kénytelen búcsúzni.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Hirdetés
1 db hozzászólás
  • ReWeLS 8 hónapja
    .
    0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?